Epic Games’te Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Epic Games ücretsiz oyunu

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te önümüzdeki haftadan itibaren ücretsiz hale gelecek iki oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Bu haftanın ücretsiz oyunlarını kısa süre önce erişime açan Epic, bununla birlikte önümüzdeki hafta kullanıcılara ücretsiz olarak vereceği iki oyunu da açıkladı. 31 Ekim’den itibaren Epic Games Store’da ücretsiz hale gelecek iki oyun, Ghostwire Tokyo ve Witch It olacak.

Özellikle Ghostwire Tokyo’nun ücretsiz olarak verilmesi pek çok oyunseveri sevindirecektir. Zira 2022 yılında çıkan oyun bugün hala 539 TL’ye satılıyor. Ancak önümüzdeki hafta Epic kullanıcıları bu oyunu ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine ekleyebilecek.

ghostwire tokyo

Normalde 539 TL’ye satılan Ghostwire Tokyo’nun Epic’teki tanıtım yazısı ise şöyle:

“Tokyo’nun nüfusu ortadan kayboldu ve ölümcül doğaüstü güçler sokaklarda kol geziyor. Uhrevi becerilerini geliştirerek insanların kayboluşunun ardındaki gerçeği açığa çıkar ve şehri kurtar. Spider’s Thread güncellemesiyle yepyeni tek oyunculuk içeriği keşfet!”

Normalde 149 TL’ye satılan Witch It’in Epic’teki tanıtım yazısı ise şöyle:

“Witct It, son derece canlı, büyülü bir dünyada geçen, multiplayer bir saklambaç oyunu. Oyunda cesur avcılar, köylerini lanetleyen cadıları bulmak ve saklandıkları yerden çıkmak için zamana karşı yarışıyor.”

Samsung da İki Kez Katlanabilen Bir Telefon Hazırlıyor