Oppo Find X6 özellikleri artık kesinleşti diyebiliriz

Find X5

Çinli teknoloji devi Oppo tarafından geliştirilen Find X6’ya ilişkin sızıntıların artması, bu telefonun çıkış tarihinin oldukça yaklaştığını gösteren önemli bir detay olabilir.

Oppo Find X6 özellikleri artık kesinleşti diyebiliriz. Oppo’nun bu ay Find X6 serisini duyuracağına dair çok sayıda rapor bulunuyor. Dün yayınlanan bir rapora göre, şirket Find X6 ve Find X6 Pro modellerinin seri üretimine başladı. Find X6 serisinin lansmanının birkaç gün içinde gerçekleşebileceği düşünülüyor, zira şirkette bu söylentileri yalanlamış değil.

Oppo Find X5

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir sızıntı, Find X6 serisi hakkında önemli bir şey ortaya koymasa da, şirketin lansman tarihini ve Find X6 serisinin ana özelliklerini doğrulamak için önümüzdeki günlerde teaser’ların gelebileceğini gösteriyordu. Söylentilere göre, Find X6 ve X6 Pro’nun resmi olarak 21 Mart’ta tanıtılacağını belirtelim.

oppo find x5 2

Oppo Find X6 özellikleri artık kesinleşti diyebiliriz

Önceki raporlar, Find X6’nın Snapdragon 8 Plus Gen 1 ve Dimensity 9200 yonga seti varyasyonlarında geleceğini iddia etmişti. Ancak, yeni raporlar Oppo’nun Find X6’yı yalnızca Dimensity 9200 yonga seti versiyonuyla piyasaya sürebileceğini söylüyor.

oppo find x5 2

Öte yandan, Find X6 Pro Snapdragon 8 Gen 2 ile donatılacak. Arkada Sony IMX989 + IMX890 + IMX890 üçlü kamera birimiyle gelecek olan Find X6 Pro’nun arka kamerası Samsung JN1 + Sony IMX890 + Sony IMX890 kamera sensörleriyle donatılmış olacak. Tüm bu sensörlerin 50MP olması bekleniyor. Ayrıca her iki telefonda da ön tarafta 32 megapiksel Sony IMX709 kamera bulunacak.

Netflix için heyecan verici bir oyun yolda