Netflix için heyecan verici bir oyun yolda

Netflix için heyecan verici bir oyun yolda

Mobil cihazlarda öne çıkan Alto’s Adventure ve Alto’s Odyssey oyunlarının arkasındaki küçük geliştirme stüdyosu bir sonraki oyununu duyurdu. Bu oyun Netflix platformu için geliyor. İşte detaylar.

Alto serisinin arkasındaki bağımsız stüdyo Snowman’in bir Netflix Games oyunu versiyonu yolda. Şimdiden oyunla ilgili bir fragman da yayınlandı. Kısa fragman, deniz kenarındaki bir manzarada bir oyun dünyasını sergiliyor. Fragmanda yel değirmenleri, sıcak hava balonları ve uçurumları ön planda tutan şirket oyun için heyecanı yüksek tutmayı hedefliyor. Yayın akışı devi geçtiğimiz dönemlerde oyun sektörüne giriş yapmıştı ancak şu ana kadar ciddi bir başarı elde edemedi, yine de bu yolda devam eden şirket çalışmalarını hızlandırıyor. Fragman, Laya’s Horizon oynanışı veya çıkış tarihi hakkında hiçbir şey göstermiyor. Ek olarak, oyunun bir temsilcisi Engadget’e şunları söyledi: “Oyunla ilgili ayrıntıları paylaşmaya henüz tam olarak hazır olmasak da, bunun tamamen yenive uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir şey olduğunu söyleyebiliriz.”

Netflix için heyecan verici bir oyun yolda

Netflix’in oyun koleksiyonu 40’tan fazla Android ve iOS oyunundan oluşan kaliteli bir kitaplığa sahip. Oyunların tümü aboneler için indirilebilir ve oynanabilir. Oyun ile ilgili beklentiler yüksek olsa da sosyal medya platformunun oyunlara olan eğilimi şu ana kadar çok olumlu geçmedi, ancak daha fazlasının yakında gelmesi bekleniyor. Şirket neticede parola paylaşımı sebebi ile çok para kaybetti ve bunu kapatacak gelişmeler sunmaya çalışıyor.

Onlyfans hesabı açan liseli okulu bıraktı! Artık okumaya ihtiyacım yok!