OPPO Find X2 tanıtım tarihi ileriye alındı

OPPO Find X2 tamitim

Çin’de ortaya çıkan coronavirüs tehdidi OPPO Find X2 tanıtım tarihi için de engel oluşturdu. Oppo şirketi konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Birçok kişinin merakla beklediği Mobil Dünya Kongresi’nin (MWC) bu yılki ayağı, Çin’de patlak veren ve dünyayı kısa sürede etkisi altına alan Corona virüsü yüzünden yapılmayacak. Esas olarak MWC etkinliği tamamen iptal olmadan önce birçok şirket COVID-19 tehditi yüzünden etkinliğe katılmayacağını söylemişti. Bunlar arasında LG, McAfee, Intel, Vivo, MediaTek, Sony, Amazon, Ericsson ve NVIDIA gibi çok büyük kuruluşlar da yer alıyordu.

OPPO Find X2 tanıtım tarihi mecburen değiştirildi

Konferansında iptalinin ardından kuruluşlar, MWC’de tanıtmayı planladıkları ürünlerin tarihini erteledi. Buraya katılma planları yapan şirketlerden OPPO, etkinliğini iptal edilmesiyle birlikte ürün tanıtımlarını erteledi. Kuruluş, merakla beklenen OPPO Find X2’yi ne zaman tanıtacağını ise bugün açıkladı.

OPPO Find X2 yeni

Şirketin açıklamasında ise, “OPPO, GSMA’nın MWC Barcelona 2020 etkinliğini iptal etme kararına saygı duyuyor. Önemli bir düşünce sürecinin ardından biz de OPPO Find X2 Global Launch etkinliğini yeniden planlama kararı verdik. Bu yeni etkinlik Mart ayına ertelendi ve daha fazla bilgi yakın zamanda paylaşılacak.” ifadelerine yer verildi.

Kısa bir süre önce açıklanan Corona virüsü, bugüne kadar teyit edilen bilgilere göre 60.364 insanda tespit edildi ve 1.370 kişinin ölümüne sebep oldu. Bu virüs, kaynağı olan Çin’in yanı sıra MWC’nin düzenleneceği İspanya’da da var. Toplamda 29 ülkede bu virüse rastlandı.

Realme 5 Pro ve Redmi Note 8 Pro kamera karşılaştırması