Find X2 Lite Tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Find X2 Lite 3

Oppo, Find X2 Lite isimli yeni akıllı telefonunu tanıttı. Telefon bir ay önce Oppo Reno3 Youth takma ismiyle ortaya çıkmıştı.

Oppo, Find serisi telefonların son modeli olan Find X2 Lite tanıtımını gerçekleştirdi. Telefon orta seviye bir model olacak ayrıca 5G teknolojisini destekleyecek. İlk etapta telefon Portekiz pazarında satışa sunulacak.

Orta seviye telefonlar 5G teknolojisini destekleyecekse genel olarak Qualcomm Snapdragon 765 5G yonga setini kullanıyor. Oppo Find X2 Lite bu akıma katılan telefonlar arasında. Hatırlarsanız dün YouTube üzerinden tanıtım videosu yayınlanan LG’nin yeni orta seviye modeli LG Velvet’de 5G’yi destekliyordu ve Qualcomm Snapdragon 765 5G yonga setini kullanıyordu. Find X2 Lite’de bu yonga setine ek olarak 8GB RAM ve 128 GB depolama alanı yer alacak.

LG Velvet özellikleri resmi video ile ortaya çıktı!

Telefonun ön kısmında damla çentikli bir adet kamera yer alıyor. Bu kamera f/2.0 diyafram açıklığında ve 32 MP çözünürlüğünde. Ön kısımda 6.4 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip Amoled ekran yer alıyor. Ayrıca ekranda gömülü parmak izi okuyucu mevcut.

Find X2 Lite 2

İşte telefonun kamera özellikleri

Arka kısımda 4 adet kamera mevcut. Ana kamera 48 MP çözünürlüğünde. Bu ana kameraya 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı bir kamera 2MP makro lens ve 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor. Telefonun bataryası da orta seviye modeller için alternatifi kabul edilmeyen 4000mAh’lık bir batarya. Bu batarya 30W kablolu hızlı şarj desteği sunuyor. Oppo Finde X2 Lite Android 10 işletim sistemi üzerine kurulu Color OS 7 ile birlikte geliyor.

Telefon Portekiz Media Market’ta şimdiden 499£’dan listelendi. Şimdilik ön siparişe açılmadı. Ancak ön sipariş fiyatının biraz daha uygun tutulması bekleniyor. Telefon Ay ışığı siyahı ve İnci Beyazı olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. İlerleyen günlerde detaylı bilgiler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz. Şu anda telefon Avrupa ve ABD’de satışa çıkmadı.

Find X2 Lite