Oppo Find N2 Flip, küresel pazarda bu görseller ile pazarlanacak

 OPPO Find N

Çinli teknoloji devi Oppo tarafından geliştirilen ve yakın zamanda küresel piyasa için de tanıtılması beklenen N2 Flip modelinin, yeni görselleri ortaya çıktı.

Oppo Find N2 Flip, küresel pazarda bu görseller ile pazarlanacak. Akıllı telefon üreticilerinin şu sıralar yeni bir rekabet alanı buldukları bir gerçek. Uzun bir süredir ilgisiz kalınan katlanabilir akıllı telefon sektörüne son zamanlarda birçok yeni marka dahil olurken, bu yeni isimlerin başında da Oppo geliyor.

oppo 1

Aslında Çinli şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı Find N2 Flip modeli, katlanabilir akıllı telefon denemelerinin ilki değil. Ancak kategoriyi biraz daha daraltıp, boydan katlamalı kapak tasarımlı katlanabilir akıllı telefonları, yani daha çok bilinen ismiyle Galaxy Z Flip modellerini ele alacak olursak, işte orada Find N2 modeli Oppo için bir ilk manasına gelecektir.

oppo k10 energy 2

Oppo Find N2 Flip, küresel pazarda bu görseller ile pazarlanacak

Bilindiği üzere bu telefon aslında geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Çin’de tanıtılarak satışa sunuldu. Ancak henüz küresel pazar için böyle bir süreç yaşanmış değil. Her ne kadar Oppo cephesinden küresel tanıtıma ilişkin henüz net bir tarih gelmemiş olsa da, teknoloji dünyasının ortak beklentisi Find N2 Flip modelinin Şubat ayının sonlarına doğru gerçekleşecek olan MWC etkinliğinde karşımıza çıkması. İşte geçtiğimiz saatlerde sızdırılan ve telefonun küresel pazarlamasında kullanılacağı öğrenilen görseller de bu tarihin yaklaştığını ve işaret edilen MWC’nin doğru olabileceğini gösteriyor.

Oppo Reno 9

Oppo Find N2 Flip’in küresel versiyonu ile Çin versiyonu arasında bazı ufak tefek farklılıklar olabilir. Ancak teknoloji dünyasındaki hakim görüş, yeni modelin de tıpkı Çinli kardeşi gibi gücünü MediaTek Dimensity 9000+ yonga setinden alması ve ön tarafında 3,26 inç büyüklüğünde ve 60Hz yenileme hızında AMOLED ekrana sahip olması. Bakalım cihaz bu özelliklerinin dışında başka ne gibi yenilikler sunacak.

Hyundai Avrupa’da rekor pazar payına ulaştı