Oppo Find 9 geliyor!

oppo

Çinin en büyük mobil üreticilerinden birisi olan Oppo paylaştığı video ile sevenlerinde heyecan yarattı. Bekleyişin biteceğini ima eden Oppo, Find 7’de olduğu gibi yeni nesil telefonu Find 9 ile de yine sektörü değiştirmeye hazırlanıyor.

OnePlus ve Vivo‘ya sahip olan Oppo Çinin en büyük şirketlerinden ve mobil üreticilerinden birisidir. Büyük üreticiler 8 – 10 milyon adetlik satışlar için “iyi” yorumu yaparken 1 milyar 250 milyon kişinin yaşadığı pazarı domine eden Oppo‘nun telefonları 20 -50 milyon adetlik satış rakamlarına ulaşmaktadır.

 

Çinli üreticilerin son 2 yıl içinde nereden nereye geldiklerine hep birlikte şahit oluyoruz. İnovasyon ve tasarım anlamında mobil sektöre farklı bir boyut kazandıran Oppo henüz ülkemizde resmi olarak satışta değil; fakat Avrupa, Amerika ve Asya’da oldukça ciddi fanları olan bir marka. Bu noktada Oppo, N3‘te kullandığı otomatik dönen kamerasıyla mobil sektörde bir ilki de gerçekleştirmiş oldu.

Geçtiğimiz yıl pazara sunduğu Find 7 ile mobil sektörde o güne kadar kimsenin aklına gelmeyen işler ortaya koyan Oppo, VOOC ismini verdiği hızlı şarj teknolojisi ile 3000 mAh pil gücüne sahip bir telefonun 46 dakika içinde şarj edilebileceğini ve 13 megapiksel kamera sensörüne sahip telefonun gerekli optimizasyonlar ile 50 megapiksel değerinde fotoğraf çekebileceğini bizlere göstermiş oldu. Bu teknoloji daha sonra OnePlus One’da ve Oppo N3’te kullanılmaya başlandı.

Oppo VOOC

Oppo bu gün yayınladığı bir video ile Find 9‘un habercisi oldu. Videoda bir grup insanın asansörden çıkacak hediyeyi beklediklerine şahit oluyoruz. Bu mizansen sanırız şu anda iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+‘ı bekleyenler için yapılmış bir görüntü. Videoda Oppo‘nun kullanıcılarına mesajı ise şöyle;

Düşündüğünüzden daha hızlı akmadikca kimse sırada beklemeyi sevmez. Ancak bazı şeyler vardır ki daha da uzun beklemeye değer niteliktedir…

İşte Oppo’nun Find 9′un gelişini müjdelediği ilk videosu

Bu fotoğraf sanal gerçeklik gözlüklerine darbe mi vurdu?

Teşekkürler Z.G.