Oppo R11 için etkileyici reklam videosu

oppo

Çin’in en büyük telefon üreticilerinden biri olan Oppo’nun yeni amiral gemisi modeli Oppo R11 için hazırladığı reklam filmi sızdırıldı. İşte detaylar.

Hali hazırda Çin’in en büyük 2. akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Oppo, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Son çeyrekten önce kısa bir süreliğine de olsa Çin’in bir numarası konumuna yükselen şirket, Huawei’nin yeni modellerini satışa sunmasının etkisiyle tekrardan ikinci sıraya gerilemişti.

Oppo’nun uzun süredir üzerinde çalıştığı Oppo R11 için uzun süredir çeşitli sızıntılara şahitlik ediyoruz. Zira telefon bu yılın başlarında GFXBench’te ortaya çıkmış ve böylece bir dizi özelliği de belli olmuştu.

Çinli üreticinin yeni modeli için hazırladığı TV reklam filmi de geçtiğimiz gün sızdırıldı. Sızdırılan reklam filminde altın ve pembe renkteki iki Oppo R11 görünüyor. Dilerseniz 20 saniyelik bu etkileyici reklam filmine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Oppo R11 gücünü 2.2GHz hızındaki Cortex-A53 mimarisine sahip CPU’dan alacak. GPU tarafında Adreno 510’dan yararlanacak olan cihaz sistemini 4GB RAM ile destekleyecek. Min. 64GB dahili depolama alanına sahip olması beklenen telefonun 1080×1920 piksellik 5.5 inçlik bir ekranla gelmesi bekleniyor. Telefonun fiyatı ve diğer özelliklerine dair bir detay ise henüz yok.

Oppo’nun R11 modelini Mayıs ayı bitmeden resmi olarak tanıtması bekleniyor.

Dip not olarak belirtelim. Ne yazık ki Oppo henüz Türkiye pazarına resmi olarak girmiş değil.