Oppo Enco Buds 2 özellikleri kesinleşti

Oppo Enco Buds 2 2

Çinli teknoloji devi Oppo tarafından üretilen ve ismi bir süredir kulaktan kulağa yayılan Oppo Enco Buds 2, dün itibariyle resmen tanıtılmış oldu.

Oppo Enco Buds 2 özellikleri kesinleşti. Gerek Çin’in gerekse de dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Oppo, yeni kablosuz kulaklık modeli Enco Buds 2’yi resmen tanıttı. Adı bir süredir kulaktan kulağa yayılan ve bu zamana kadar birçok özelliği gün yüzeyine çıkan kablosuz kulaklık, böylece resmi tanıtımını yaparak takipçilerinin tüm meraklarını da gidermiş oldu.

Oppo Enco Buds 2

Oppo tarafından yapılan açıklamaya göre satışına 31 Ağustos itibariyle başlanacak olan bu kulaklık, karşımıza 10mm büyüklüğünde bir sürücü ile çıkıyor. Bluetooth 5.2 bağlantı seçeneğine sahip olan Oppo Enco Buds 2 bu sayede 10 metreye kadar sorunsuz dinleme kalitesi sunabiliyor.,

Oppo Enco Buds 2 2

Oppo Enco Buds 2 özellikleri kesinleşti

Oppo’nun yeni kablosuz kulaklık modeli, oyuncular için de son derece iyi bir seçenek olabilir. Nitelim, özel oyun modu sayesinde gecikme süresini 80ms’ye kadar çeken kulaklık aynı zamanda yapay zeka destekli gürüldü engelleme özelliğine de sahip. Oppo Enco Buds 2 kablosuz kulaklık modelinin kendisi 40mAh’lık bir dahili bataryası bulunuyor.

Oppo Enco Buds 2 1

Bunun anlamı, kulaklığınızı bir defa şarj ettiğinizde onu 7 saate kadar kullanabilirsiniz. Eğer 460mAh’lık bataryaya sahip şarj kutusundan destek almak isterseniz o zaman bu sürenin 28 saate kadar uzayabileceğini de söyleyelim. Yok benim işim acele derseniz de, 10 dakikalık bir şarj sonrası bu kulaklığı 1,5 saate yakın bir süre kullanabileceğinizi de unutmayın.

Meta hesabını kaybeden kullanıcılara yönelik bölüm açıyor!