OPPO akıllı saat tasarımı ortaya çıktı!

OPPO akıllı saat tasarımı

En önemli üreticilerden olan OPPO akıllı saat tasarımı ile gündemde. Yakın bir zamanda tanıtılacak olan akıllı saat ile ilgili bir görsel sunuldu. 

Şirketin Global Pazarlama Başkanı Brian Shen tarafından paylaşılan görsel, saatin ilginç bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Türkiye’de de adından sıkça söz ettirmeyi başaran OPPO, akıllı telefon sektöründe elde ettiği başarının ardından giyilebilir teknoloji pazarında boy göstermek istiyor. Şirket bu nedenle, büyük bir hızla akıllı saatini tanıtmak istiyor.

OPPO akıllı saat tasarımı hangi özelliklere sahip olacak?

Bundan kısa bir süre önce resmi görselleri paylaşılan akıllı saat, pek çok kişi tarafından Apple Watch’a benzetilmişti. Ortaya çıkan bu görsel ise, akıllı saatin tasarımını çok daha net bir şekilde gösteriyor.

OPPO akıllı saat tasarımı yeni

Ekrana şekli olarak kare tercih edilen bu akıllı saat, yan tarafındaysa iki farklı düğmeyi bünyesinde barındırıyor. OPPO Smartwatch’un ayrıca kavisli ekrana sahip olacağını da yine paylaşılan görselden tahmin edebiliyoruz. Akıllı telefona son derece şık bir hava katan bu ekran, 2020 yılındaki akıllı saatler için yeni bir trend yaratma iddiasını da taşıyor. Başka şirketlerin akıllı saatinde kavisli ekran tasarımı ortaya çıkabilir.

Şirket, yeni model akıllı saatinin yan tarafında Apple Watch’takine benzer bir ana ekran düğmesi tercih etti. Ayrıca saatte yer alacağı iddia edilen EKG/ECC özelliği, tıpkı Apple Watch Series 4 ve 5’te olduğu gibi kalp atış hızını ve kan basıncını kaydedecek.

Survivor 2020 yarışmasının ana sponsoru oldu