Oppo R15 Nebula SE tasarımı ile fark yaratıyor

Oppo R15 Nebula

Son dönemde globalleşme yönünde önemli adımlar atan Oppo, ünlü tasarımcı Karim Rashid ile birlikte tasarladığı Oppo R15 Nebula Special Edition modelini satışa sundu.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Oppo, şu aralar globalleşme üzerine yoğunlaşmış durumda. Hali hazırda akıllı telefon pazarının en çok sevkiyat gerçekleştiren 5 firmasından biri olan Oppo, bu başarısını büyük oranda Asya pazarına borçlu.

Avrupa ve Amerika’da da boy önemli bir kullanıcı kitlesine erişmek isteyen Çinli üretici, bu bağlamda önemli adımlar atıyor. Bu adımlardan birisi de dünya çapında isim yapmış olan tasarımcılar ile birlikte çalışmak. Aynı Oppo R15 Nebula Special Edition modelinde olduğu gibi.

Dünyaca ünlü isim tarafından tasarlandı; Oppo R15 Nebula SE

Oppo kısa bir süre önce dünyaca ünlü Mısırlı tasarımcı Karim Rashid ile birlikte çalışacaklarını açıklamıştı. Nitekim Karim Rashid imzası taşıyan ilk model geçtiğimiz gün su yüzüne çıktı. Rashid, klasik Oppo R15’i alarak işe biraz da kendi yorumunu kattı. Sonuç olarak ortaya Huawei P20 Pro modeli ile popüler olan alacakaranlık tasarımına benzer bir hat çıkmış gibi görünüyor.

Oppo R15 Nebula

Öncelikli olarak Çin’de satışa sunulacak olan R15 Nebula SE, sınırlı sayıda üretilecek. Bu arada telefonun özelliklerinin, standart R15 modelleriyle birebir aynı olduğunu da belirtelim. Oppo’nun özel tasarıma sahip bu modeli için talep ettiği ücret ise 470 dolar.

ABD ZTE konusunda kararsız