Oppo A79 Resmen Tanıtıldı!

Adsız 4

Tasarımı Oppo R11s’le birebir aynı olan Oppo A79 tanıtıldı. Cihaz şık tasarımı, orta seviye özellikleri ve mütevazı fiyatıyla ilgi çekici.

Panel ve Tasarım Amiral Gemisi İle Aynı

Çinli üretici ürün gamını genişletiyor. Amiral gemisi R11s ile birebir aynı tasarımda olan Oppo A79, oldukça güncel bir telefon olarak öne çıkıyor. Orta seviye özelliklerinin yanında telefon uygun fiyatıyla, özellikle uzak doğuda alıcılarını bekleyecek gibi gözüküyor.

Bahsettiğimiz gibi, A79 abisinin tasarımından faydalandığı için ekran boyutu ve panel oranı da aynı. Buna göre cihazda 6 inçlik 18:9 oranlı Full HD+ ekran bulunuyor. Gövdeye bakıldığında oldukça dar çerçeveli bir telefonun bizi karşıladığı net şekilde söylenebilir. Gücünü 8 çekirdekli 2.5 GHz’lik MediaTek Helio P23’ten alan Oppo A79, 4 GB RAM ve 64 GB artırılabilir depolama alanına sahip. Cihaz, arka ve önde 16’şar MP’lik kameralardan yararlanmış. Arka kamera f/1.8, ön kamera ise f/2.0’lık diyafram değerine sahip. 3000 mAh pilini VOOC desteğiyle hızlıca doldurma imkanına sahip olan akıllı telefon, 1 Aralık’ta yaklaşık 360 dolarlık fiyat etiketiyle Çin’de satışta olacak.

Oppo F5 Youth Resmen Tanıtıldı!