Oppo Find X ekran gövde oranı ortaya çıktı

oppo find x

Oppo’nun uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi modeli Find X’in ekran gövde oranı sonunda ortaya çıktı. İşte Oppo Find X ekran gövde oranı ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının en çok sevkiyat gerçekleştiren 5 isminden biri olan Oppo, şu aralar yeni amiral gemisi modeline yoğunlaşmış durumda. Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Oppo Find X, aynı Vivo NEX gibi oldukça yüksek bir ekran gövde oranı ile gelecek.

Oppo Find X, Vivo NEX’e rakip olacak

Hatırlanacağı üzere Vivo, kısa süre önce ön paneli tamamen ekranla kaplı olan NEX isimli modelini tanıtmıştı. Vivo NEX uçtan uca ekranı ile yüzde 86’lık ekran gövde oranına sahipti. Telefonun alt kısmında bulunan çerçeve, ister istemez ekranın gövde oranını yüzde 90’un altına düşürmüştü.

Şimdi ise bir başka Çinli üretici Oppo, yeni amiral gemisi modeli ile NEX’e meydan okuyacak. Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan telefonun yüzde 93.8’lik ekran gövde oranına sahip olduğu ortaya çıktı. Konu ile ilgili açıklama en yetkili ağızdan, yani Oppo’dan geldi.

Çinli üretici Oppo Find X tanıtımı öncesi yayınladığı görselde telefonun ekran gövde oranını da gözler önüne serdi.

oppo find x 1 1

Oppo Find X, Vivo NEX’ten sonra uçtan uca ekrana sahip ikinci akıllı telefon olacak. Görünen o ki Apple’ın başlattığı çentikli tasarım modasının ömrü hayli kısa oldu. Muhtemelen Android tabanlı diğer üreticiler de önümüzdeki dönemde benzer bir tasarım çizgisiyle karşımıza çıkacaktır.