Oppo A5s Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı!

Oppo A5s

Oppo’nun orta segment telefonu Oppo A5s Türkiye’de satışa sunuldu. Oppo A5s özellikleri ve Türkiye fiyatı hakkında merak edilenler haberimizde.

Türkiye pazarına geçtiğimiz aylarda giriş yapan Oppo firması, yüksek fiyatları ile çok eleştirilmişti. Çinli teknoloji devi Oppo, bugün ise orta segmentte yer alan telefon A5s modelini Türkiye’de satışa sundu. Uygun fiyata büyük ekranlı telefon almak isteyenler A5s’e bayılacak gibi görünüyor.

Oppo’nun A5s modelinde 6.2 inç büyüklüğünde 1520 x 720 piksel çözünürlüğünde 19:9 oranında LCD ekran yer alıyor. Gücünü 2.3 GHz hızında çalışan işlemcilerin oluşturduğu MediaTek Helio P35’ten alan telefonda 3 GB RAM yer alıyor. microSD kart destekli telefonun dahili depolama birimi ise 32 GB büyüklüğünde.

Xiaomi Mi Gaming tanıtıldı! İşte özellikleri!

13 Megapiksel f/2.2 diyafram + 2 Megapiksel f/2.4 diyafram çift kamera kurulumu ile gelen telefonda 8 Megapiksellik f/2.0 ön kamera yer alıyor. Parmak izi okuyucusunu telefonun arka bölümüne yerleştiren Oppo, tek elle kullanımda büyük kolaylıklar sunuyor.

1.899 TL fiyatı ile Türkiye’deki telefon tutkunlarını heyecanlandıracak olan A5s, bakalım Oppo’nun yüzünü güldürebilecek mi?

Oppo A5s