Oppo, teknoloji dünyasını heyecanlandıracak bir lansman etkinliğiyle 10 Nisan’da Çin pazarında yeni ürünlerini tanıtacak.
Find X8 akıllı telefon serisinin yanı sıra, Pad 4 Pro tablet, Watch X2 Mini akıllı saat ve Enco Free 4 TWS kulaklıklar da bu etkinlikte görücüye çıkacak. Oppo, lansman öncesinde resmi web sitesi üzerinden bu ürünlerin ön siparişlerini başlattı.
İşte lansmanla birlikte tanıtılacak ürünlere dair bazı önemli detaylar:
Pad 4 Pro: Güçlü Performans ve Şık Tasarım
- Pad 4 Pro, farklı depolama ve RAM seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak. 8GB+256GB, 12GB+256GB, 12GB+512GB ve 16GB+512GB gibi konfigürasyonlarla piyasaya sürülecek.
- Renk seçenekleri arasında Morning Light, Galaxy Silver ve Space Gray bulunuyor.
- Tabletin tasarımında ince çerçeveler ve dikey bir kamera modülü dikkat çekiyor.
- Raporlara göre, Oppo Pad 4 Pro, 3.4K çözünürlüklü 13.2 inç LCD ekrana sahip olacak.
- Dünyanın Snapdragon 8 Elite yonga setine sahip ilk tableti olacak.
- 80W hızlı şarj desteğiyle 12.000mAh pil içerecek.
Watch X2 Mini ve Enco Free 4: Yeni Aksesuarlar
- Oppo Watch X2 Mini, kadın kullanıcılara yönelik daha küçük bir tasarımla geliyor. Morning Silver, Starry Black ve Tomorrow Gold renk seçenekleriyle sunulacak.
- Enco Free 4 TWS kulaklıklar ise Dynaudio Star Silver ve Water Blue renkleriyle dikkat çekiyor.
- Oppo, akıllı saat ve kulaklıkların detaylı özelliklerini henüz paylaşmadı.
- Watch X2 Mini’nin, Watch X2’ye kıyasla daha küçük bir 42 mm kadranla geleceği tahmin ediliyor.
- Daha küçük ekran ve pil dışında, diğer özelliklerin Watch X2 ile benzer olması bekleniyor.
Oppo’nun 10 Nisan’daki etkinliği, özellikle Çin pazarındaki teknoloji severler için büyük önem taşıyor. Yeni ürünlerin sunduğu özellikler ve tasarımlar, kullanıcıların ilgisini çekmeye aday.