OpenAI ChatGPT botunu ücretli yapabilir

OpenAI, ChatGPT için bir ödül programı başlattı

OpenAI ChatGPT botunu piyasaya sürdüğünden beri fazlasıyla ilgi çekti. Şimdi ise ücretli versiyon gelebilir. İşte detaylar.

ChatGPT botunu iş ortamında da kullanmaya hevesliyseniz yakında bir seçeneğiniz olabilir. OpenAI, bir ücret karşılığında popüler sohbet robotunun gelişmiş bir versiyonunu yakında sunabilir. Piyasaya sürüldüğünden beri oldukça dikkat çeken robot fazlasıyla ilgi gördü. Yapay zeka aracı, kısıtlama olmaksızın ve gerektiği kadar çok mesajla her zaman kullanılabilir moda sahip olacak. Ücretli versiyon ile yapay zekadan sınırsız yararlanılacak. Şirket, pilot programın ne zaman başlayacağını söylemedi ve olası katılımcılardan fiyatlandırma hakkında geri bildirim istiyor.

OpenAI ChatGPT botunu ücretli yapabilir

Şirket TechCrunch’ın belirttiği gibi, Discord sunucusunda ChatGPT’den nasıl para kazanacağını ve teknolojiyi “uzun vadede” nasıl sürdüreceğini “düşünmeye başladığını” söylemişti. CEO Sam Altman geçtiğimiz günlerde ChatGPT’nin OpenAI’ye her sohbet için birkaç sente mal olduğunu ve bu nedenle botu tamamen ücretsiz tutmanın pratik olmadığını belirtti. Reuters kaynakları, OpenAI’nin bu yıl 200 milyon dolar gelir elde etmeyi beklediğini söylerken, aynı zamanda 2024’te 1 milyar dolar kazanmak istediği bildiriliyor, abonelikler bu büyümede önemli bir rol oynayabilir.

ChatGPT için -için hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi olup olmadığı belirsiz. Mevcut sürümün geçen ayın başlarında bir milyondan fazla kullanıcısı vardı, ancak bunlardan kaçının “ciddi” kullanıcılar, meraklılar ve meraklı izleyiciler olduğu belirsiz. Yakında sonuçları göreceğiz.

Panasonic PT-CMZ50 : 1 cm uzaklıktan 203 cm genişliğinde görüntü sunuyor