OnePlus yine benzersiz bir telefonla geliyor

OnePlus, 2021'de şimdiye kadar en hızlı büyüyen telefon üreticisi oldu!

OnePlus tarafından geliştirilen ve yakın zamanda tanıtılması beklenen OnePlus Nord 2T’nin tasarımı şaşkınlık yarattı.

OnePlus yine benzersiz bir telefonla geliyor! OnePlus’ın hakkını teslim etmek lazım. Adını duyurmaya başladığı ilk günden bu yana zaman zaman farklı denemeler yapan ve sıradışı tasarımlarıyla akıllı telefon kullanıcılarının ilgilerini çekmeyi başaran bir marka. Şirket bu imajını yeni yılda da korumaya kararlı gibi görünüyor.

Sabah saatlerinde OnePlus tarafından paylaşılan ve şirket tarafından üretim aşamasında bulunan Nord 2T modeline ait olduğu bilgisine yer verilen bir tasarım, şu ana kadar akıllı telefon pazarında görmeye alıştığımız modellerden oldukça farklı.

İlk olarak cihazın arka yüzeyine baktığımız zaman, oldukça dokulu bir yapının bizi karşıladığını görüyoruz. Görüntü ise magma lavı desenini andırıyor. Ancak telefon tasarımını ilginç kılan tek şey bu değil. Yine Nord 2T’nin arka yüzeyinde yer alan kamera grubu da ilginç tasarımıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

OnePlus 10 Pro kamerası

OnePlus yine benzersiz bir telefonla geliyor

Toplam 3 adet kameraya ve 2 flaşa sahip bu yapıda sırasıyla 50MP + 8MP + 2MP’lik üç kamera mevcut. Telefonun ön yüzeyinde ise farklı bir tasarım bulunmuyor. 32MP’lık bir selfie kamerasına sahip cihazın ekran boyutu ise 6,3 inç. Ayrıca bu ekranın Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED panel olduğunu da söyleyelim.

12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip cihaz gücünü ise MediaTek Dimensity 1300 yonga setinden alacak. 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olması beklenen Nord 2T’nin Nisan ya da en geç Mayıs ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Opensignal : Mobilde en yüksek skor Türk Telekom’un oldu