OnePlus yeni kablosuz kulaklık modeli için “bütçe dostu” tanımından daha doğrusu yok!

oneplus buds

OnePlus tarafından tanıtılan yeni kablosuz kulaklık modeli, özelliklerinden ziyade son derece makul fiyatıyla dikkat çekiyor.

OnePlus yeni kablosuz kulaklık modeli için “bütçe dostu” tanımından daha doğrusu yok! OnePlus, Nord markasıyla yeni bir ses cihazı (kablosuz kulaklık) sunacak. Şirketin 5 Temmuz’da OnePlus Nord Buds 2r adlı ürünü piyasaya sürmeyi planladığı duyuruldu. Bu, Nisan ayında tanıtılan Nord Buds 2 modelinin daha hafif ve daha uygun fiyatlı bir versiyonu olacağı tahmin ediliyor. İşte, bu yaklaşan ürün hakkında bilinenler:

oneplus buds

Amazon ve Flipkart, OnePlus Nord Buds 2r’nin e-ticaret platformlarında satışa çıkacağını onaylayan bir mikro site yayınladılar. Bu, ürünün Mavi ve Siyah renk seçeneklerine sahip olacağını gösteriyor. TWS kulaklıklar, Nord Buds 2 modeli gibi yarı iç kulak tasarımını sürdürecek ve saplı ile eğimli silikon kulak uçlarına sahip olacak. OnePlus Nord Buds 2r hakkında daha fazla detay, lansman etkinliğine kadar olan süreçte bu mikro sitede belirtilecek.

OnePlus Buds Z

OnePlus yeni kablosuz kulaklık modeli için “bütçe dostu” tanımından daha doğrusu yok!

OnePlus, yılın başlarında amiral gemisi Buds 2 Pro TWS kulaklıklarını tanıttı ve hafifletilmiş bir model olan Buds 2r’yi piyasaya sürdü. Şimdi, Nord Buds 2 modeli için de benzer bir strateji bekleniyor. Gelecek olan Nord Buds 2r’nin, Nord Buds 2’nin ANC (Aktif Gürültü Engelleme) desteği gibi bir özelliğini taşımayabileceği ya da farklı bir özelliğe sahip olabileceği düşünülüyor. TWS kulaklıkların Nord Buds 2’nin 3,000 Rs (36 dolar) fiyat etiketine kıyasla 2,000 Rs’nin (24 dolar) altında bir fiyatla sunulacağı bekleniyor.

OnePlus Buds

OnePlus, Nord 3 adlı akıllı telefonunun küresel lansmanını Temmuz ayında yapmayı planladığını zaten açıkladı. Ancak kesin bir lansman tarihi belirtilmedi ve şirketin henüz cihazı tanıtmaya başlamadığı bilinmekte. Bu akıllı telefonun, Nord 2r TWS kulaklıklarla birlikte tanıtılması öngörülüyor. OnePlus yeni kablosuz kulaklık modeli için “bütçe dostu” tanımından daha doğrusu yok!

AMD , İrlanda’da 135 Milyon dolar yatırım yapacak