OnePlus Pad’in pili ve şarj özellikleri ortaya çıktı

llp

OnePlus, tablet kategorisindeki ilk cihazı OnePlus Pad’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 7 Şubat’da yapılacak lansmanla tanıtılacak olan tablet hakkında yeni bilgiler geldi.

OnePlus Pad dünya çapında ilk tabletini 7 Şubat’ta OnePlus 11 ve 11R ile birlikte piyasaya süreceği doğrulandı . Arduvazın tasarımı ve görünümü zaten resmi teaser’larla ortaya çıktı ve sızıntılar ve söylentiler sayesinde teknik özellikleri konusunda bazı bilgiler mevcut. Bunun ile beraber son gelen bilgilerle tabletin pil kapasitesini ve şarj hızı özellikleri belli olmuş oldu.

Yayınlanan raporlara göre OnePlus Pad , 4320mAh çift hücreli pil ünitesiyle gelecek ve toplamda 8640mAh olacak. Ancak, resmi olarak 8840mAh pil takımı olarak etiketlenmiş olabilir. Slate, 67W hızlı kablolu şarjı destekleyebilir.

OnePlus Pad

DCS, tabletin 2.8K çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağını da ortaya çıkardı. Daha önce cihazın 144Hz’e kadar yenileme hızı ve HDR 10+ ve Dolby Vision desteği sunan bir LCD panele sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Buradan yola çıkarak, OnePlus Pad’in sürükleyici bir multimedya deneyimi sunacağını söyleyebiliriz.

Bahsedildiği üzere marka, yaklaşmakta olan tabletin tasarımını şimdiden ortaya koydu . Bombeli bir çerçeveye sahip alüminyum alaşımlı bir şasi ile gelecek. Piyasadaki diğer tabletlerin aksine OnePlus Pad’in kamera modülü arkada merkezi bir konuma yerleştirilmiş olacak. Bu konumdan fotoğraf çekmek, kendi görüşünüzle kenardan daha iyi hizalandığı için daha kolay olmalıdır. Ekranın üst kısmındaki çerçeveye yerleştirilmiş tek bir kameraya sahip olacak. Sekme, ilginç bir Halo Green gölgesi de dahil olmak üzere muhtemelen birden çok renkte gelecek.

Apple’ın Acil SOS Özelliği Kanada’da iki kadının hayatını kurtardı