OnePlus OxygenOS’yi Ertelediği İçin Özür Diledi

OnePlus One Mini 575

Bu ay içerisinde kullanıcılarla buluşması beklenen OxygenOS’nin çıkış tarihini erteleyen OnePlus, yaşanan bu gecikme için kullanıcılardan özür diledi.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ilk akıllı telefonu OnePlus One‘la akıllı telefon pazarına sağlam bir giriş yapan Çinli telefon üreticisi OnePlus’ın uzun süredir merakla beklenen OxygenOS güncellemesini çok yakında kullanıcılarına sunması bekleniyordu. Ancak firma tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan açıklamayla OxygenOS‘nin ertelendiği duyuruldu ve yeni güncellemenin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili bir açıklama da yapılmadı.

OnePlus One Tanıtıldı

Bugün yayınladığı açıklamayla yaşanan bu son dakika gecikmesi için kullanıcılarından özür dileyen OnePlus, erteleme kararının nedenleri hakkında da ilk kez konuştu. Uzun süredir üzerinden çalışılan yeni Android ROM’unun kullanıma hazır olduğunu ve şimdiden firma içinde birçok kişi tarafından sorunsuz bir şekilde kullanıldığını açıklayan OnePlus, ertelemenin ekstra kalite kontrolü için yapıldığını açıkladı. OxygenOS’nin Google’dan gerekli onayları alacağına emin olmak istediklerini belirten Çinli telefon üreticisi, yaşanan bu gecikme için kullanıcılarından özür diledi.

Öte yandan 30 Mart’ta yayınlanması beklenen CyanogenMod 12 OS hakkında da konuşan OnePlus, Cyanogen’in güncellemeleri ne zaman yayınlayacağı üzerinde bir etkileri olmadığını fakat yeni güncellemeyi bir an önce kullanıcılara ulaştırmak için birlikte çalıştıklarını açıkladı.

Google Ünlü Oyunu Ingress’i Dizi Yapacak