OnePlus Nord CE 5G, 64MP kamera ve Snapdragon 750G ile gelecek

OnePlus Nord CE 5G, 64MP kamera ve Snapdragon 750G ile gelecek

OnePlus, en yeni Nord cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra, Android Central tarafından hazırlanan bir rapor, yaklaşmakta olan OnePlus Nord CE 5G cihazının bazı özelliklerini özetledi.

Dün OnePlus, uygun fiyatlı Nord serisinde yaklaşan iki cihazı resmen tanıttı. Bugün, bu telefonlardan biri olan OnePlus Nord CE 5G’nin işlemci, kamera ve ekran dahil bazı özellikleri sızdırıldı. OnePlus, teaser’larında Nord CE 5G’nin – “CE”, “Çekirdek Sürümü”nün kısaltması olarak – ilk Nord’u temel öğelerine kadar damıtmak ve daha düşük bir perakende fiyatıyla daha fazla özellik eklemek için inşa edildiğini açıkladı. Telefonun kendisi 10 Haziran’a kadar piyasaya sürülmeyecek olsa da, şirketin “Yaz Lansmanı Etkinliği”nde,  OnePlus Nord CE 5G’nin bazı özellikleri ortaya çıktı.

OnePlus Nord CE 5G, 64MP kamera ve Snapdragon 750G ile gelecek

Yazarın kaynaklarına göre Nord CE, birinci nesil Nord’un Snapdragon 765G’sinin biraz altında olan Snapdragon 750G yonga setinden güç alacak. Bildirilen diğer özellikler, zaten OnePlus Nord’da bulunanla aynı, 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç AMOLED ekranı ortaya koyuyor. Kamera bölümünde, Nord CE 5G 64MP ana kameraya ve iki ikincil kameraya sahip olacak. Öne bakan kamera bir 16MP olabilir. Rapor, diğer iki kameranın özelliklerini belirtmese de, OnePlus Nord, 48MP ana + 8MP ultra geniş + 5MP derinlik + 2MP makrolu dörtlü kameralara sahipti. İlk nesil Nord’da çift selfie kamerası da var (32MP + 8MP) Son olarak rapor, OnePlus Nord CE 5G‘nin OnePlus 9 serisine benzer bir tasarıma sahip olacağını, bu nedenle arka panelin sol üst tarafında dikdörtgen üçlü kamera kurulumu görmeyi beklediğimizi belirtiyor. Yeni Nord CE hakkında daha fazla bir şey ortaya çıkmadı, ancak OnePlus yeni cihazın resmi tanıtımını 10 Haziran’da ve satışlar 16 Haziran’da başlayacak.

Teknoloji devleri Hindistan karşısında çaresiz kaldı: Bütün kurallara uyuyorlar