OnePlus Nord Buds CE fiyatı ile gözdağı veriyor

oneplus 1

Teknoloji dünyasındaki pazar paylarını her geçen gün biraz daha arttıran OnePlus, şimdi de bünyesine yeni bir kablosuz kulaklık modeli daha ekledi.

OnePlus Nord Buds CE fiyatı ile gözdağı veriyor. OnePlus, son zamanların en dikkat çeken markalarından biri. Hem akıllı telefon hem de kablosuz kulaklık pazarlarında yaptığı hamlelerle adından sıkça bahsettiren Çinli teknoloji şirketi, son olarak yeni tanıttığı bir başka kablosuz kulaklığıyla gündeme geldi.

OnePlus Nord Buds CE fiyatı

OnePlus Nord Buds CE ismi verilen bu kulaklık 13,4 mm dinamik sürücü, 3db’ye kadar bas desteği, EQ desteği içeren Sound Master Equalizer gibi özelliklere sahip. Geliştirilmiş tasarımı sayesinde kulak içi kulaklık modellerini de anımsatan OnePlus Nord Buds CE, AI gürültü engelleme, Bluetooth 5.2 gibi donanımlarla geliyor.

OnePlus Nord Buds CE fiyatı

OnePlus Nord Buds CE fiyatı ile gözdağı veriyor

Tek şarjla 4,5 saatten fazla oynatma süresi vadeden Nord Buds CE’nin renk seçenekleri ise gri ve beyaz olarak açıklandı. OnePlus tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni kulaklık modeli 4 Ağustos’tan itibaren resmen satışa sunulacak ve kulaklığın fiyatı 30 dolar olacak.

OnePlus Nord Buds CE fiyatı

Öte yandan bu tip gelişmiş özelliklere sahip bir cihaz için 30 dolarlık fiyat etiketinin son derece makul kaldığını da söyleyelim. Çinli teknoloji şirketi, bu tarz hamleleriyle hem sektörde kalıcı olmak hem de fiyat avantajını arkasına alarak kullanıcı sayısını arttırmak niyetinde. Aslında paylaşılan verilere baktığımız zaman bu amacına yavaş da olsa ulaşmaya başladığını da görüyoruz. Bakalım Nord Buds CE modeli, OnePlus’ın hedeflerine giden yolsa kendisine nasıl bir katkı yapacak?

TSMC çip üretimi için dev tesis kurdu