OnePlus Nord 3 özellikleri bir kez daha sızdırıldı

oneplus nord3 1

Çinli teknoloji şirketi OnePlus’ın merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Nord 3, bir kez daha sızıntılarla adından bahsettirdi.

OnePlus Nord 3 özellikleri bir kez daha sızdırıldı. Birkaç hafta önce, yakında çıkacak olan OnePlus Nord 3 için sızdırılan özelliklerin bir listesini sizlerle paylaşmıştık ve bugün farklı bir kaynak aynı telefona yönelik başka bir sızdırılmış özellik setiyle ortaya çıktı. Ancak bu yeni sızıntı listesinin bazı yönlerde önemli farklılıklar gösterdiğini belirtelim. Hangisinin daha doğru olduğu şimdilik belli olmasa da biz yine de yeni sızıntıya göre OnePlus Nord 3’ün özelliklerini saymaya başlayalım.

oneplus nord3 1

İddialara göre OnePlus Nord 3, 6.72 inç FHD+ 120Hz AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 9000 işlemci ve 80W hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya ile gelecek. RAM 8/16GB olacak, depolama alanı ise 128/256GB olarak sunulacak.

oneplus nord3

OnePlus Nord 3 özellikleri bir kez daha sızdırıldı

OnePlus Nord 3, 50 MP ana kamerası, 8 MP ultra geniş açılı kamerası ve 2 MP makro kamerası ile üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Telefonun ön kamerası ise 16 MP ile donatılacak. Nord 3, bildirim kaydırıcısı özelliğini de beraberinde getirecek.

Aslında önceki sızıntı da aynı arka kamera özelliklerine sahipti. Bunun yanında o kaynak batarya kapasitesi hakkında “4.500 mAh veya 5.000 mAh olabilir” şeklinde belirtmişti. İşte yeni bilgilerle birlikte artık bataryanın boyutunun 5.000mAh olacağını anlamış olduk.

OnePlus Nord SE

Tabi hala netleşmeyen birçok nokta var. Bu yüzde umarız OnePlus, Nord 3‘ü en kısa sürede resmi olarak duyurur, böylece gerçekten neyin ne olduğunu anlayabiliriz.

Galaxy A54 ve A34’ün özellikleri netlik kazandı