OnePlus Nord 3 özellikleri ve Geekbench performansı sızdırıldı

oneplus nord3

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus tarafından geliştirilen Nord serisinin yeni üyesi kısa bir zaman sonra karşımıza çıkacak.

OnePlus Nord 3 özellikleri ve Geekbench performansı sızdırıldı. OnePlus, kısa bir süre sonra piyasaya sunacağı yeni model Nord 3 üzerinde çalışıyor. Bu akıllı telefon hakkında birçok sertifika ve söylentiler ortalıkta dolaşıyor. Üstelik cihaz, bir lansmanın yakın olduğunu gösteren bir görüntüde tespit edildi. Bu durumdan da anlaşılacağı gibi OnePlus Nord 3, Geekbench adlı benchmark platformunda kendini gösterdi. Cihazın, OnePlus Nord 2’nin varisi olması bekleniyor.

onuplus nord 2t

CPH2493 model numarasına sahip olan OnePlus Nord 3, Geekbench veri database’inde listelendi ve bu durum, cihazın Avrupa varyantı olduğunu işaret ediyor. K6983v1_64 adında bir kod adına sahip olan anakart, dört çekirdekli 1.80GHz, üç çekirdekli 2.85GHz ve birincil çekirdekte 3.05GHz hızında çalışan bir yonga setiyle donatılmış. Bu, MediaTek’in Dimensity 9000 yonga setine işaret ediyor.

onuplus nord 2t 1

OnePlus Nord 3 özellikleri ve Geekbench performansı sızdırıldı

Geekbench verileri, Nord 3‘te 16GB RAM bulunduğunu gösteriyor ve bu da ilk Nord telefonu olacağını düşündürüyor, bu büyük RAM kapasitesine sahip. Beklendiği üzere, yeni model kutudan Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

Redmi K40 Ultra, OnePlus Nord 2'nin doğrudan rakibi olabilir

Geekbench’in yaptığı tek çekirdekli ve çok çekirdekli test sonuçlarına göre, OnePlus Nord 3 sırasıyla 1,153 ve 3,180 puan almayı başardı. Raporlara göre, OnePlus Nord 3, Çin’de halihazırda bulunan OnePlus Ace 2V’nin yeniden isimlendirilmiş versiyonu olacak. Geçmişte duyumlar, OnePlus Nord 3’ün 1.5K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip, merkezine hizalanmış bir delikli AMOLED ekranla donatılmış 6.74 inçlik bir ekrana sahip olacağını belirtmişti. Akıllı telefonun kamera kurulumunun 50MP, 8MP ve 2MP sensörlere sahip olması planlanıyor. Telefon, 5,000mAh’lık bir batarya birimiyle güçlendirilecek ve 80W şarj desteği sağlanacak.

Korkutucu Pinokyo oyunundan demo geldi ama çıkış tarihi ertelendi