OnePlus Nord 2T özellikleri ile can yakacak

onuplus nord 2t 1

Nord modeliyle önemli bir ivme yakalayan OnePlus, serinin yeni ismini resmen tanıttı. Şirketin dikkatleri topladığı konu ise belli: Hızlı şarj.

OnePlus Nord 2T özellikleri ile can yakacak. Akıllı telefon dünyasının en önemli alternatif isimlerinden biri olan OnePlus, bir süredir Nord modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tatminkar performansını uygun sayılabilecek fiyatıyla tamamlayan bu modeller, OnePlus’ın iştahını iyiden iyiye kabartıyor. Çinli teknoloji şirketi tarafından tanıtılan Nord modellerinin kısa aralıklarla ortaya çıkması da bu durumun göstergesi.

OnePlus Nord 2T özellikleri

OnePlus’ın tanıtımını yaptığı en yeni model OnePlus Nord 2T oldu. Selefi Nord 2’nin hem teknik hem tasarımsal açıdan biraz daha geliştirilmiş versiyonu olan OnePlus Nord 2T’de 6,43 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz ekran yenileme hızında AMOLED panel bulunuyor.

Gücünü MediaTek Dimensity 1300’den alan bu cihaz 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. Arka yüzeyinde 50MP Sony IMX766 + 8MP + 2MP olmak üzere 3’lü bir kamera yapısı bulunduran akıllı telefonun ön yüzeyinde yer alan selfie kamerası ise 32MP’lık bir sensör olarak ekranın üst kısmında konumlandırılmış.

OnePlus Nord 2T özellikleri

OnePlus Nord 2T özellikleri ile can yakacak

Gelelim OnePlus’ın cihazına “amiral gemilerini hızıyla öldüren katil” yakıştırması yapmasını sağlayan hızlı şarj özelliğine. Cihazda bulunan 4500 mAh’lık bataryanın tamamının 30 dakikadan daha kısa bir sürede dolmasını sağlayan 80W’lık hızlı şarj desteği gerçekten övgüye layık.

OnePlus Nord 2T özellikleri

Son olarak OnePlus’un Nord 2T kullanıcıları için 2 Android yazılım güncellemesi ve 3 yıllık da Android güvenlik güncellemesi sözünü verdiğini ve telefonun 8GB’lık versiyonunu 399 Euro’dan, 12GB’lık versiyonunu ise 499 Euro’dan satışa sunduğunu hatırlatalım.

The Last of Us, PlayStation 5’e ne zaman gelecek?