Lenovo SmartPaper görüntüleri ortaya çıktı

jju

Lenovo’nın yakın zamanda tanıtmaya hazırlandığı ürünlerin bilgileri sızdırıldı. Bu ürünlerden biri olan Lenovo SmartPaper dünya çapında piyasaya sürülecek.

Çinli teknoloji devinin yeni tableti Lenovo SmartPaper için görüntüler sızdırıldı. Tablet dünya çapında piyasaya sürülecek. SmartPaper ve Yoga Paper tabletin tasarımı ve form faktörü birbirine benziyor ancak SmartPaper’ın arka panelinde belirgin “YOGA” markası yoktur. Başka bir deyişle SmartPaper, küresel pazar için yeniden markalanmış bir Yoga Paper modeli olabilir.

Lenovo SmartPaper

SmartPaper tabletin ayrıca bir kaleme sahip olacak. Bununla birlikte, zaten mevcut olan Yoga Paper’a dayanarak, yakında çıkacak olan SmartPaper’ın da 10,3 inçlik uzun bir e-ink ekran paneline sahip olmasını bekleyebiliriz. Farkında olmayanlar için bu panel temelde kullanıcılara gerçek bir kağıt üzerinde okuma ve yazma deneyimi sunuyor. Bakması da oldukça rahattır ve otomatik renk sıcaklığı ve parlaklık ayarları buna yardımcı olur.

Lenovo SmartPaper ile birlikte sunulan kalemin şarj edilmesi veya eşleştirilmesine ihtiyaç bulunmuyor. 23 ms gibi düşük bir gecikme süresine ve 4096 basınç hassasiyatı bulunuyor. Bunun ile beraber etkilerini simüle etmek için kenardan yazmayı destekleyen dokuz tür akıllı kalemi destekliyor. Cihazın fiyatına gelecek olursak dünya pazarında 500 dolar civarı bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Oppo, özel kameralı yeni bir akıllı telefon serisi çıkarabilir