Huawei’nin yeni akıllı saat serisi yakında piyasaya sürülebilir

hr3

Akıllı saat konusunda en başarılı firmalardan biri kuşkusu Huawei. Piyasada önemli bir pazar payına sahip olan firma yeni serisini çıkarmaya hazırlanıyor.

Huawei’nin çıkaracağı yeni seride bazı ipuçları da ortaya çıktı. Yeni uygulamaları Huawei Health ile gecek seride temel cihazın model numarası AOD-H1 olacak. Serinin Watch GT4 veya Watch 4 olma ihtimalleri bulunurken, saatlerin tüm model numaralarını karşılaştırdığımızda bunun tamamen bağımsız olduğu da görülüyor. Çünkü önceki Huawei akıllı saatlerin tümü, B.19 model numarasıyla gelmişti, bu yüzden yeni bir seri dahi olabilir.

Huawei

Yeni tespit edilen model numarasında B.19’un yokluğu, bunun marka tarafından yakın gelecekte piyasaya sürülecek tamamen yeni bir akıllı saat serisi olabileceğine dair ipuçları veriyor. Firmanın eskiden yan kuruluşu olan Honor, her zaman B39 ve B19 kullanmıştır. Örneğin, MUS-B19, GS3’e eşdeğer ve HBE-B39, MagicWatch’a denk geliyor.

Model numarası dışında, yaklaşan saat hakkında aslında hiçbir şey bilmiyoruz. Dizideki tüm akıllı saatlerde, model numarasının AOD’sinde belirtildiği gibi bir AMOLED ekrana ve Always-on display desteğine sahip olabilir, ancak kesin bilgi olmadığını söyleyelim. Yaklaşan akıllı saatler hakkında daha fazla bilgi edinmek için biraz daha bekleyelim. Belirli bir kullanıcı için tasarlanmış birinci sınıf bir dış mekan akıllı saati olabilir. 

Twitter gözünü kurumsal İşletmelerin kazançlarına çevirdi