OnePlus amiral gemisi modeline yeni bir güncellemeye müjdesi verdi

OnePlus 11R

Çinli teknoloji şirketi OnePlus, bir süre önce satışa sunduğu OnePlus 11 modeli için yeni bir güncelleme müjdesini daha duyurdu.

OnePlus amiral gemisi modeline yeni bir güncellemeye müjdesi verdi. Amiral gemisi cihazlar, üreticiler tarafından genellikle öncelikli olarak güncellenir ve geliştirilir. Çinli teknoloji devi OnePlus’un en yeni ürünü OnePlus 11 de bu kuralın dışında değil. 2023 yılında en üst düzey akıllı telefon olarak lanse edilen OnePlus 11, kutudan çıkar çıkmaz etkileyici özellikler sunuyor. Ancak OnePlus, yazılım deneyimini daha da iyileştirmek adına güncellemelere de yer veriyor. Bu bağlamda, şirket kısa bir süre önce OnePlus 11 cihazlarına küresel piyasada yeni bir Oxygen OS 13 A.10 güncellemesinin dağıtıldığını açıkladı.

OnePlus Nord CE 3 Lite 2

OxygenOS 13 A.10 güncellemesi, OnePlus 11 için birçok iyileştirme içeriyor. Bilinen hataların giderilmesi ve genel kararlılığın artırılması güncelleme ile gelen özellikler arasında. Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı uyumluluğunu genişleten güncelleme, kullanıcı deneyimini de iyileştiriyor. Ayrıca, OnePlus 11 artık 32MP telefoto çekimlerini destekliyor. Bu özellik, kullanıcıların kamera sensörünün tam potansiyelini kullanabilmesine olanak sağlıyor.

OnePlus Ace 2V

OnePlus amiral gemisi modeline yeni bir güncellemeye müjdesi verdi

OxygenOS 13 A.10 güncellemesi, uygulama çekmecesinin sık sık kapanmasına neden olan bir hatayı da gideriyor. Uygulama çekmecesi ayrıca estetik bir yenilenme geçirerek daha minimalist bir görünüme kavuştu. Sık kullanılan uygulamaları ayırt etmek için, güncelleme uygulama çekmecesinde yer alan alt çizgiyi kaldırdı. Ayrıca, kullanıcılar Shelf üzerindeki saat widget’ında iyileştirmeler fark edecekler; çünkü şehir ismi artık hem Saat hem de Dünya Saati widget’larında tam olarak görüntüleniyor.

OnePlus Ace 2V

Bu küçük düzeltmelerin yanı sıra, güncelleme Nisan 2023 güvenlik yamasını da getirerek OnePlus 11’in genel güvenliğini ve gizliliğini güncelliyor. Eğer OTA bildirimi almadıysanız, Ayarlar > Sistem > Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek güncellemeyi manuel olarak indirebilir ve yükleyebilirsiniz. OnePlus amiral gemisi modeline yeni bir güncellemeye müjdesi verdi.

Tablet pazarı için yeni oyuncu! Rekabet artıyor!