OnePlus akıllı saat BIS sertifikasını aldı! Bir değil, iki model geliyor

OnePlus akıllı saat modelleri BIS sertifikasını aldı!

OnePlus, yıllardır amiral gemisi akıllı telefonlar satıyor. Geçen yıl, şirket nihayet amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 8 Pro’yu piyasaya sürdü. OnePlus ardından akıllı saat sektörüne de el attı. Marka, 2021’in başlarında ilk akıllı saatini piyasaya süreceğini onayladı. Görünüşe göre akıllı saatler şimdiden, Hindistan BIS (Bureau of Indian Standards) tarafından onaylandı.

OnePlus ilk akıllı saatinin bu yılın başında duyurulacağı doğrulanmıştı. Resmen onaylanan BIS sertifikasına sahip akıllı saat klasik ve yuvarlak bir tasarıma sahip olacak. OnePlus, Hindistan’da ilk nesil fitness grubunun prömiyerini yaptı; şimdi, bir değil iki farklı modelle akıllı saatlerini de bu pazarda piyasaya sürüyor. Mukul Sharma (veya Twitter’da @stufflistings), Hindistan Standartlar Bürosu’nun (BIS) yayımladığı resmî dökümanlarda, SMARTWATCHES (akıllı saatler) kategorisi altında bulunan OnePlus Watch’un iki farklı modelinin gözüktüğünü bildirdi.

OnePlus akıllı saat modelleri BIS sertifikasını aldı!

Daha önceki söylentilere göre, cihazın yuvarlak bir yüze sahip olan OPPO’nun Watch RX’in güncellenmiş hali olacağı tahmin ediliyor. Bu iki cihazın özelliklerinin aynı olması yüksek ihtimal, ancak 2 markanın benzer donanım için farklı kullanıcı arayüzleri geliştirdiği bildiriliyor. OnePlus akıllı saatin sunacağı iki farklı model sertifikalarda W501GB ve W301GB ismiyle geçiyor.

Henüz cihazların özellikleri ya da fiyatları gibi bilgiler kesin değil. Ancak sertifika almaları akıllı saatlerin tanıtımı için çok beklemeyeceğiz anlamına geliyor. Modellerden birinin uygun temalı bir bant ve kullanıcı arayüzü ile gelebileceği söylentisi mevcut. Merakla beklenen OnePlus akıllı saat modelleri hakkında bilinenler şu an için bunlardan ibaret.

İtalya, TikTok uygulamasını bazı kullanıcılara kapattı!