OnePlus Ace 2 Pro’nun çıkış tarihi resmen duyuruldu

OnePlus Ace 2 Pro

Daha önce ağustos ayında çıkacağı açıklanan OnePlus Ace 2 Pro’nun tam olarak ne zaman çıkacağı OnePlus tarafından resmen duyuruldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarının en son üyesi olan OnePlus 11’i ocak ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, bir yandan OnePlus 12’nin çıkışına hazırlanırken, bir yandan da yan serilerini ihmal etmiyor. Bu yan serilerden biri olan Ace serisi de çok yakında yeni bir modele kavuşacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden OnePlus Ace 2 Pro, önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek.

Hatırlarsanız OnePlus yöneticisi Liu Fengshuo, geçtiğimiz ay bir açıklama yaparak OnePlus Ace 2 Pro’nun ağustos ayında tanıtılacağını duyurmuş, ancak spesifik bir tarih vermemişti. Neyse ki bu tarihin ortaya çıkması için çok uzun süre beklememiz gerekmedi. Çünkü OnePlus dün yayınladığı tanıtım afişiyle, Ace 2 Pro’nun tanıtım tarihini resmen duyurdu. OnePlus, yeni akıllı telefonunun lansmanını 16 Ağustos’ta gerçekleştirecek.

Liu Fengshuo, OnePlus Ace 2 Pro’nun ağustos ayında çıkacağını açıkladığı sıra, telefonun Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağını da doğrulamıştı. Bunun dışında telefonun teknik özellikleri hakkında resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak kısa süre önce 3C veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, OnePlus Ace 2 Pro’nun şarj hızı konusunda piyasadaki en hızlı telefonlardan biri olacağını gösteriyor. Çünkü OnePlus Ace 2 Pro, 150 W hızlı şarj özelliğiyle geliyor. Telefonun bataryası ise 5000 mAh olacak.

Öte yandan Geekbench veri tabanında yer alan bilgilere göre Ace 2 Pro’nun en üst versiyonu 24 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanına sahip olacak. 6.74 inçlik AMOLED bir ekranla gelen Ace 2 Pro’nun ekranı, 120 Hz yenilenme hızına ve 1240 x 2772 piksel çözünürlüğe sahip olacak.

OnePlus Ace 2 Pro

iPhone 15 serisinin tanıtım tarihi netlik kazanıyor