OnePlus 9 üç farklı model ile gelebilir

OnePlus 9

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus 9 üç farklı model ile gelecek gibi görünüyor. Uygun fiyatlı telefon isteyenler yaşadı.

Bugün Huawei’nin sorunlarından kar etmek ve kendi tarafına daha fazla kullanıcı çekmek için acele edecek üreticiler var. Bu nedenle Samsung, Galaxy S21 serisini duyurmak için acele ediyor. OnePlus, yeni OnePlus 9 amiral gemisi ailesiyle aynı politikayı takip edecek. Söylentiye göre OnePlus’un yeni amiral gemisi modelleri Mart ayında remi olarak tanıtılacak.

OnePlus 9 amiral gemisi serisi üç model olarak piyasaya sürülecek

Yeni serinin iki yerine üç model içermesine ne dersiniz? Sızıntı kaynakları, OnePlus 9’un, üç farklı model ile geleceğini iddia ediyor. Gelen bilgilere göre; temel varyant LE2110 model numarasını alacak. LE2117, LE2119 ve LE2120 model numaraları, OnePlus 9 Pro’nun bölgesel sürümlerini temsil edecek. OnePlus 9 serisine ait olduğu söylenen LE2127 model numaralı cihazdan da bahsediliyor. Bu modelin iPhone 12 mini gibi olmacağı söyleniyor.

OnePlus 9 serisinin yeni ürünlerinin özellikleri arasında Snapdragon 875 yongası, 144 Hz yenileme hızına sahip OLED ekran, IP68 koruması, birkaç stereo hoparlör ve NFC yer alıyor. Hızlı şarj gücü 65W olacak. Bu modellerde maalesef ki ekran altı kamera yer almayacak.

Xiaomi en çok telefon satan şirket oldu

Bir dizi kaynak, Samsung’un amiral gemisi Galaxy S21 serisini normalden yaklaşık bir ay önce duyurmaya hazırlandığını öne sürdü. Ardından, OnePlus’ın aynı yolu izlemeyi planladığını belirten bir sızıntı geldi. OnePlus 9’un lansmanı Mart 2021’de gerçekleşebilir.

Şirket daha önce amiral gemilerini Mayıs veya Haziran aylarında göstermeyi tercih etti. Ancak OnePlus 8 söz konusu olduğunda, bu gelenekten uzaklaştı ve Nisan ortasında lansmanını gerçekleştirdi. Son tahminler gerçekleşirse, OnePlus 9’un daha da erken tanıtılacağına şahit olabilirsiniz.

OnePlus 9

Şirket duyuru ile neden acele ediyor? Bunun birkaç nedeni olabilir. Bunlardan biri, pazardaki etkisi ve varlığı zayıflayacak olan Huawei’nin payından yararlanmaya katılmak. Şirketin kendisinin OnePlus 8T ile zayıf bir yükseltme sunduğunun ve akıllı telefonun büyük satışlar elde etme ihtimalinin düşük olduğunun farkında olduğu yönünde spekülasyonlar da var. Bu nedenle, potansiyel alıcıları kaybetmemek için yeni nesil amiral gemilerinin piyasaya sürülmesiyle acele etmeleri gerekiyor.