OnePlus X bu kez TENAA’da görüldü!

oneplus x tenaa

2013 yılına damgasını vuran OnePlus firmasının beklenen yeni modeli bu sefer TENAA’da görüldü. OnePlus X olarak adlandırılacak olan model, daha önce FCC’de görüntülenmişti. OnePlus X’in yeni görselleri, farklı açılarla böylelikle ortaya çıktı.

oneplus-x-tenaa

OnePlus One modeliyle 2013 yılında akıllı telefon kullanıcılarının büyük ilgisini çeken firma, telefonu satın almak isteyenleri adeta sıraya dizmişti. Firma, OnePlus 2’den sonra şimdi yeni bir telefon duyurmaya hazırlanıyor. Yeni model, teknik özellikleri itibariyle tam anlamıyla amiral gemisi segmentinde sayılmasa da, aslında oldukça yeterli bir performans sunacak.

OnePlus X modelinde kullanılması beklenen iki yonga var. Bunlardan biri Qualcomm Snapdragon 801. Diğeri ise MediaTek Helio X10. MediaTek Helio X10, 10 çekirdekli yapısıyla oldukça dikkat çekici bir yonga.

TENAA’nın internet sitesinde yayınlanan görseller ile, OnePlus X modelinin daha önce görmediğimiz açılarını görme şansı bulduk. Cihazın teknik özelliklerine tam anlamıyla ışık tutmayan bu gelişme, bazı özellikleri netleştirdi. LTE desteği sunacak olan OnePlus X modelinde 2450 mAh kapasiteli bri batarya kullanılacak. Ekran boyutu 5 inç olacak. Cihazın boyutları ise 140 x 69 x 6.9 mm şeklinde olacak. Köşeli hatlara sahip olan model, fiyatıyla orta segment modeller ile rekabet edecek. Performans olarak ise amiral gemilerinin hemen arkasında yer alacak. OnePlus X modelinin 300 Doların altında bir fiyat etiketiyle, Ekim ayı içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

Tim Cook’tan Türkiye’ye taziye mesajı