OnePlus 9 serisinin yüksek kaliteli görüntüleri paylaşıldı

OnePlus 9 serisinin yüksek kaliteli görüntüleri paylaşıldı

Çinli telefon üreticisi OnePlus, 23 Mart’ta OnePlus 9 serisi akıllı telefonların lansmanından önce tempoyu kademeli olarak artırıyor. Tipster Evan Blass, OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro’nun lansmandan önce birkaç görüntüsünü yayınladı.

Tipster, sıkıştırılmamış haliyle resmin yaklaşık 12.000 piksel yüksekliğinde olduğunu iddia ediyor. Resimler gerçekten de bize iki modelin ayrıntılı bir görünümünü veriyor. OnePlus9 modelinin ek bir renk varyantına sahip olabileceği söylense de, bu modellerin temelde iki renk seçeneğiyle geleceği tahmin ediliyor. Evan Blass tarafından yapılan renderlar, hem OnePlus9 hem de 9 Pro için iki renk seçeneğini yeniden onaylıyor.

OnePlus 9 serisinin yüksek kaliteli görüntüleri paylaşıldı

Modellerin bir başka ilginç yanı ise Hasselblad tarafından ortaklaşa geliştirilen kamera. OnePlus, 23 Mart lansmanına kadar bu cihazların kameraları tarafından yakalanan birkaç örneği tek başına satmaya devam ediyor. OnePlus’ın, yalnızca Hindistan pazarı için görünen OnePlus 9R’yi de piyasaya sürmesi bekleniyor. OnePlus9 ve OnePlus 9 Pro’nun mobil oyun özelliklerine sahip olup olmayacağı henüz net olarak bilinmiyor. Ancak yakın zamanda OnePlus 9R’nin renderları, görünüşe göre oyun meraklılarına daha çekici bir mobil oyun deneyimi sağlamayı amaçlayan iki oyun tetikleyicisinin varlığını gösterdi. 23 Mart çıkış tarihini merakla beklerken, OnePlus 9R 5G modelinin daha ucuz olmasını beklememize rağmen henüz modellerin beklenen fiyatlarını ortaya çıkaran herhangi bir sızıntı yok. Lansmana az kaldığı için neyse ki  çok uzun süre beklememiz gerekmeyecek.

iPhone cihazlar para cezası yedi: Apple beklenmeyen yerden vuruldu