OnePlus 9 prototipi satışa sunuldu

OnePlus 9 Lite

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli daha tanıtılmadan satışa sunuldu. OnePlus 9 prototipi eBay’de rekor fiyata listelendi.

OnePlus 2020 yılını kapatmış gibi görünüyor. Firma şimdilerde OnePlus 9 serisine odaklanıyor. Yaklaşan amiral gemisi serisi hakkında bize fikir veren çok sayıda sızıntı ve söylenti görüyoruz. Son zamanlarda, bu yıl üç model göreceğimiz ortaya çıkmıştı. Seneye OnePlus 9, 9 Pro ve 9E / 9 Lite adında üç model göreceğiz. 2021’in ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen OnePlus 9 prototipi  ile bugün karşımıza çıktı.

Xiaomi Mi 11 şarj adaptörsüz gelecek

eBay üzerinde yer alan prototip için 3.000 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat isteniyor. İlana  göre bu, sızan çekimlerde ortaya çıkan prototipin aynısı. Arkasında OnePlus’ın prototipler için kullandığı özel bir logo var. Teknik açıdan bakıldığında, cihazın 6,6 inç diyagonal, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve 48 MP ana kamerası var. Teknik özellikler, yanlış ellere düşen gerçek bir OnePlus 9 prototipi olduğu doğruluyor. İlan açıklamasında aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisinin de yer aldığı belirtiliyor.

OnePlus 9 prototipi

OnePlus, Qualcomm Snapdragon 888 serisine giren başka bir şirket olacak. Üst düzey çip, amiral gemisinin ana ve Pro modellerinde yer alacak. 9E modeli ise bu yılki Qualcomm Snapdragon 865 SoC ile birlikte gelecek. Bu model hakkında OnePlus planlarından emin değiliz. Ancak kesinlikle 9 ve 9 Pro’dan daha ucuz olacak. Kullanıcıların Snapdragon 888 modellerine göre daha ucuz olan modeli seçeceğini düşünüyoruz.

Raporlara göre, OnePlus Mart 2021’de akıllı telefon üçlüsünü piyasaya sürecek. Önümüzdeki haftalarda daha fazla sızıntının ortaya çıkacağını düşünüyoruz.