OnePlus 2 ve OnePlus X Davetiyesiz Satışta

oneplus2

OnePlus, yeni amiral gemisi OnePlus 2 ve OnePlus X’i Black Friday etkinliği kapsamında herhangi bir davetiye istemeden satışa sundu. Telefonların fiyatlarında da indirime gidildi.

Çinli telefon üreticisi OnePlus, yeni telefonları OnePlus 2 ve OnePlus X‘i de ilk telefonu gibi davetiye yöntemiyle satışa sundu. Bu yöntem her isteyenin telefona ulaşmasını zorlaştırsa da, seçkin bir gruba dahil olma fikri telefonu daha cazip hale getirdi. Ancak OnePlus birkaç günlüğüne de olsa davetiye zorunluluğunu kaldırdı ve isteyen herkesin telefonlarını satın almasının yolunu açtı.

oneplus2

Alışveriş çılgınlığının zirveye ulaştığı Black Friday dönemi için özel bir uygulamaya giden OnePlus, 27 – 30 Kasım tarihleri arasında OnePlus 2 ve OnePlus X’i davetiyesiz bir şekilde satışa sundu. OnePlus 2’nin 4 GB RAM ve 64 GB hafızalı versiyonu 400 Avro’ya, OnePlus X’in 3 GB RAM ve 16 GB hafızalı versiyonu ise 270 Avro’ya satışa sunuldu. Ayrıca çeşitli OnePlus telefon aksesurları da Black Friday kapsamında yüzde 90’a varan indirimlerle satışa sunulmuş durumda. OnePlus’ın Black Friday satışları 30 Kasım’a kadar devam edecek.

MotoGP 2016’ya Rossi Damga Vurdu!