OnePlus 9 Geekbench testinde göründü

OnePlus 9

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus 9 Geekbench testinde ortaya çıktı. Bu model Snapdragon 875 yonga seti ile gelecek.

OnePlus, bu yıl bir dizi yeni akıllı telefonu tanıttı. Her şey OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ile başladı. Şirket daha sonra OnePlus Nord adlı orta segment telefonun piyasaya sürdü. Geçtiğimiz ay ise bütçe dostu 5G destekli giriş seviyesi OnePlus Nord N10 5G tanıtıldı. Bu denli hızlı telefon tanıtan firma şimdi de OnePlus 9 için kolları sıvamış durumda.

Gelen raporlara göre, OnePlus 9 serisi Mart 2021’de tanıtılacak. Bugün, OnePlus 9’un Geekbench skoru ortaya çıktı. Geekbench’e göre telefonda Qualcomm Snapdragon 875 yonga seti ve 8GB RAM yer alacak. OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli, tek çekirdekli testten 557 puan ve Çok Çekirdekli testten ise 2009 puan almayı başarıyor.

OnePlus 9

Cihaz, LuBan LE2117 model numarasıyla gelecek. Yonga setinin 5nm Qualcomm yonga setine ait olduğu bildirilen “Lahaina” kod adı bu sızıntıda net bir şekilde görünüyor. Raporlara göre, Qualcomm bu yonga setini 1 Aralık’taki bir etkinlikte açıklayacak. Yeni işlemci, 1.8GHz’lik temel frekansa sahip Octa-Core mimarisi sayesinde üst düzey bir performansa sahip olacak.

Xiaomi Redmi gizemli telefonu bakın nasıl bir bataryayla geliyor

Telefonun arkasında bir LED flaşın yanı sıra Üçlü Kamera kurulumu olacak. Sızan render, OnePlus’ın bu sefer dikdörtgen kamera şekli rotasına gideceğini ortaya koyuyor. Bu, OnePlus 8T ile tanıtılan yeni tasarım dili ile aynı seviyede olacak. Ana model düz bir ekrana sahip olacak ve 8T’den biraz daha büyük olacak. Telefon, günümüzdeki amiral gemileri gibi 120 Hz ekran ile gelecek.