iPhone 8 tasarımına benzer iPhone geliyor!

iPhone 8

Apple’ın 2020 yılında iPhone 8 tasarımına benzer 4.7 inç büyüklüğünde iPhone üreteceği söyleniyor. Peki, bu iPhone modelinin özellikleri neler olacak? Touch ID ekrana gömülü şekilde mi gelecek?

Apple’ın bu yılki iPhone modelleri merakla beklenirken, bugün ise firmanın 2020 yılına ait planları Economic Daily News tarafından sızdırıldı. Economic Daily News’e göre; Apple, 2020 yılında iPhone 8 tasarımına benzeyen bir iPhone modeli duyuracak. Bu iPhone modeli iPhone Xr gibi uygun fiyatla satışa sunulacak.

iPhone 8 benzeri yeni iPhone geliyor!

Economic Daily News’in raporlarına göre; bu iPhone modeli 4.7 inç büyüklüğünde olacak. 128 GB depolama ve Apple A13 yonga seti ile gelecek olan iPhone’un 650 dolardan satışa sunulacağı söyleniyor. Ancak Apple, 2020 yılında bile 2018 yılında rakiplerinin kullandığı teknolojiyi kullanmayacak.

Apple ile Qualcomm anlaşmaya vardı!

Bildiğiniz gibi ekrana gömülü parmak izi okuyucusu 2018’in sonlarına doğru popüler olmuştu. Apple’ın 2020 yılında tanıtacağı iPhone modelinde yine home tuşunun olacağı ve Touch ID’nin home tuşu üzerine konumlandırılacağı söyleniyor. Doğal olarak bu iPhone modelinde iPhone X, Xr ve Xs modellerinde yer alan Face ID teknolojisi yer almayacak.

Apple’ın 2020 yılında artık demode olan bir tasarımı kullanmasına ihtimal vermiyoruz. Bakalım Cupertinolu teknoloji devi, 2020 yılında böylesine kötü bir hamle yapacak mı?

iPhone 8