OnePlus 6 Bir Kez Daha Görüldü

OnePlus 6

Bildiğiniz gibi OnePlus yeni amiral gemilerini genelde haziran ayında satışa çıkarıyor. Bu yüzden şirketin merakla beklenen OnePlus 6’yı da haziran ayında çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak telefonun son günlerde sık sık ortaya çıkması kafaları karıştırdı. Bunun üzerine bir de OnePlus 5T’nin ABD’deki satışlarının durdurulması eklenince, şirketin telefonunu hazirandan önce çıkarabileceği iddiaları dolaşmaya başladı.

OnePlus 6 beklenenden önce çıkabilir

OnePlus’ın yeni amiral gemisini ne zaman tanıtacağı sorusu belirsizliğini koruyor. Ancak gelen sızıntılar sayesinde telefon hakkında daha çok detay ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da telefonun arka panelini açıkça gösteren bir görüntü internete sızdırıldı.

OnePlus 6 beklenenden önce çıkabilir

Daha önce gelen görüntüler telefonun cam arka panele sahip olacağını gösteriyordu. Ancak sızdırılan bu yeni görüntüde telefonun arka panelinin cam değil ahşap görünümlü olduğu görülüyor. İki farklı görüntünün ortaya çıkması OnePlus’ın yeni amiral gemisini birden fazla tasarım seçeneğiyle satışa çıkarabileceği şeklinde yorumlandı.

Sharp Aquos S3: Dünyanın En Ufak 6 İnçlik Telefonu