OnePlus One İçin Yeni Bir Kampanya Daha

OnePlus One scroll

OnePlus One davetiyesi kazanabilmek için yeni bir kampanya ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın iddialı modeli One’a sahip olmak oldukça zor. Bildiğiniz üzere OnePlus şirketi cihazı için birçok değişik kampanya yapıyor. Bu kampanyaları hatırlamak gerekirse; “2014 Amiral Gemisi Katili” sloganı ile gelen cihaza sahip olmak için eski akıllı telefonunuzu parçalamanız gereken “Geçmişini Parçala” kampanyası akıllı telefon dünyasında büyük ses getirmişti. Çinli şirketin akıllı telefonunu teknoloji marketlerde satmak yerine davetiye ile satması da teknoloji severleri oldukça etkilemişti.

 

gsmarena_001 (1)

 

Şuanda sahip olmanın en zor olduğu akıllı cihazlardan biri olan OnePlus One için ortaya çıkan yeni kampanya ile davetiye sistemi yalnızca bir günlüğüne donduruluyor. Eğer sizde bir OnePlus One’a sahip olmak istiyorsanız yalnızca bugün geçerli olan kampanyadan yararlanarak, OnePlus şirketinin resmi web sitesi üzerinden bir OnePlus One satın almanız mümkün. Kampanya’nın 5000 cihazla kısıtlandığını da söylemekte yarar var.

OnePlus’ın son kampanyasını biraz anlatmak gerekirse; yapmanız gereken tek şey OnePlus şirketinin web sitesine girmek ve e-mail adresiniz veya Facebook hesabınızla kampanyaya katılmak. Bu noktadan sonra 4 bölüm karşınıza çıkıyor bu bölümlerde Çinli şirketin Facebook,Twitter ve Instagram hesaplarını takip ediyorsunuz. Bu işlemleri tamamlamanızın ardından bir OnePlus One davetiyesi kazanmaya hak kazanıyorsunuz. 5000 şanslı kişinin davetiye kazanacağı kampanyaya şuan itibariyle başvuran 208,139 kişi bulunuyor.

Öte yandan bu kampanyada eğer gerçekten şanslıysanız 10 adet bamboo arka kapak kazanma şansınızda bulunuyor.

Kampanyanın bitmesine çok kısa bir süre kaldı elinizi çabuk tutun.

Yeni iPad Mini’nin Lakabı Air Olacak