OnePlus 5 kutu tasarımı ortaya çıktı

oneplus 3t 01

Çinli üreticinin kısa süre sonra tanıtması beklenilen yeni amiral gemisi OnePlus 5’in kutu tasarımı ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Bu ay içerisinde tanıtılamasın kesin gözüyle bakılan OnePlus 5, global pazarda da merakla beklenen bir model.

Dün tanıtım tarihine dair bir görsel sızdırılan OnePlus 5’in kutu tasarımı da ortaya çıktı. Genel itibari ile kırmızı ve beyaz hatların hakim olduğu kutu tasarımlarına aşağıdaki görsellerden göz atabilirsiniz.

OnePlus’ın da aynı Apple gibi sade bir kutu tasarımını tercih ettiğini görüyoruz. Hatta kutu üzerinde dikkat çeken pek bir detay olmadığını söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Yine de bu sade tasarımın son derece şık göründüğünü belirtelim.

Dip not olarak OnePlus 5 özelliklerinden de bahsedelim. OnePlus 5 gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snaprdagon 835 yonga setinden alacak. Sistemini 6GB ya da 8GB RAM ile desteklemesi beklenen cihazın dahili depolama alanı ise min. 64GB olacak. MicroSD kart desteğinin bulunmadığı telefon 3580 mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenecek.

1440×2560 piksel çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekrana sahip olan OnePlus 5, kutudan ilk çıktığında Android 7.1.1 ile çalışacak. 12MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kameranın eşlik ettiğini de belirtelim.

Telefonun fiyatının ise 500 doların altında olması bekleniyor.