OnePlus 5T kutusundan çıkıyor! (Video)

oneplus 5t 1

16 Kasım’da resmen tanıtılması beklenen OnePlus 5T hakkında sızdırılan görüntü ve videoların ardı arkası kesilmiyor. Birkaç gün önce cihazın fotoğraflarının sızdırılmasının ardından şimdi de bir kutu açma videosu ortaya çıktı. Eğer OnePlus 5T’nin kutu tasarımı ve kutusunun içinden neler çıktığını merak ediyorsanız, sizi videoya alalım.

OnePlus 5T tanıtımına az bir zaman kaldı

Akıllı telefon pazarının son dönemde yükselen isimlerinden biri olan OnePlus, kısa zamanda önemli işler başardı. Geliştirdiği telefonları neredeyse maliyetine yakın fiyatlarla satışa sunan Çinli üretici, bu sayede önemli bir müşteri kitlesine de erişmiş oldu.

Hala uyguladığı agresif fiyat politikasından ödün vermeyen Çinli üreticinin, yeni tasarım çizgisine sahip modeli de merakla beklenen telefonlar listesinde zirvede yer alıyor.

Şu aralar teknoloji gündemini fazlasıyla meşgul eden başlıklardan biri olan OnePlus 5T, 16 Kasım’da resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihinden 1 hafta sonra satışa sunulması beklenen OnePlus5T için sızdırılan bilgilerin de ardı arkası kesilmiyor. Bu sızıntılar sayesinde cihaz daha tanıtılmadan hakkındaki hemen hemen her bilgiyi öğrendik diyebiliriz.

OnePlus 5T hakkındaki son sızıntı ise cihazın kutusundan çıkması ile alakalı. Yani kabaca bir kutu açma videosu ile karşı karşıyayız. Bir vlogger videoyu YouTube kanalına yüklemişti ancak bu video OnePlus tarafından kısa sürede kaldırtıldı. Neyseki diğer teknoloji kanalları videodan bazı görüntüleri alarak YouTube’a yeni videolar attılar. Onlardan birisine aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca YouTube’a girerek videonun orijinalini de bulabilirsiniz. Tabi OnePlus tarafından henüz kaldırtılmadıysa.

(videonun orijinali eklenmiştir)

OnePlus 5T fiyatıyla memnun edecek