OnePlus 2 RAM Efsane Olacak!

Images allegedly showing the new OnePlus 2

2014 yılının amiral gemisi katili telefonu OnePlus One yeni nesil telefonu ile yine çok can yakacak gibi görünüyor…

Oppo‘dan ayrıldığı söylenen bir grup mühendis tarafından yine Oppo‘nun sponsorluğunda telefon üretmeye başlayan OnePlus; Oppo ve Vivo‘nun giremediği pazarlarda kendine yer bulmak için aynı donanımda ve neredeyse yarı paraya satılan bir telefon üretmeyi başardı. OnePlus One adındaki bu telefon perakende şeklinde değil de davetiye yoluyla satılarak tek kelimeyle efsane haline geldi Bırakın telefonu davetiyelerinin bile karaborsa da satıldığı OnePlus One Android ekosisteminin en merak edilen telefonu oldu.

OnePlus_Two

OnePlus, 28 Temmuz tarihinde yeni nesil telefonu OnePlus 2‘yi tanıtmaya hazırlanıyor. Telefonla ilgili yeni yeni bilgiler elimize ulaşırken OnePlus 2‘nin 4 GB RAM gücüne sahip olacağı ortaya çıktı. İlk kez Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘de 3 GB olarak kullanılan LPDDR4 bellekler ile gelecek olan OnePlus 2‘nin sektörde yine bomba etkisi yapacağını düşünüyoruz.

OnePlus 2

Lakin OnePlus‘ın CEO’su telefonun 450 dolardan daha ucuz olacağını duyurdu ve bu durum OnePlus 2‘nin de OnePlus One gibi “amiral battı” oyunundaki en büyük oyuncu olacağının bir göstergesi olacağını söyleyebiliriz. Şu ana kadar telefonda özel bir soğutucuya sahip Snapdragon 810, parmak izi okuma sensörü, özel alaşımlı metal kasaya sahip olacağını biliyoruz.

1434614227_01-oneplus-2-cpu-snapdragon-810

New Horizons Plüton Yolunda!