Kaspersky Lab epik kahramanlar için epik bir teklif sunuyor

Kaspersky Lab Logo

Bu yaz oyunseverler Kaspersky Lab ve Blizzard Entertainment’in özel bir teklifinin avantajlarından faydalanabilecekler. Perakende mağazalarından veya çevrimiçinden Kaspersky Internet Security – çoklu cihaz 2015 veya Kaspersky Total Security – çoklu cihaz satın alan herkes özel ve ücretsiz bir hediyenin sahibi olacak: Blizzard Entertainment’ın Heroes of the Storm oyunu için epik bir oyuniçi içeriği; oynanabilir Hero Muradin Bronzebeard ve Magni Muradin dış görünümü.

GMG16_0005_CRE_HOS_ESTORE-BANNER_710X165_0805

Heroes of the Storm, ikonik Blizzard karakterlerinden oluşan büyük bir kadroya sahip ücretsiz çevrimiçi takım dövüşü oyunu. Warcraft, StarCraft ve Diablo‘yu içeren Blizzard oyun evreninden kahramanlar ve kötü karakterlerin oluşturduğu ekipler, stratejiyi etkileyen ve oyunun oynanış tarzını değiştiren birçok Savaş Alanında hızlı gelişen bir kargaşa içinde Nexus’a girerler.

Kaspersky Lab’ın güvenlik ürünlerini satın alan oyunseverler, günlük bilgisayar kullanımında karşılaşılabilecek her tür güncel siber tehdide karşı birinci sınıf korumanın avantajlarından faydalanacaklar. Siber suç artık sadece banka hesaplarının parolalarını çalmak veya istenmeyen e-postalarla bizi rahatsız etmekten ibaret değil. Bu, oyunseverler için ciddi bir sorun olabiliyor. Kaspersky Lab, özellikle oyunseverleri hedefleyen 4 milyondan fazla farklı zararlı programa ait kayıtlara sahip. Oyunseverler kendilerini olası tehditlere karşı korumaya alma sorumluluğuna sahip olmalı.

Microsoft 29 Temmuz’da Windows 10’un piyasaya çıkışını kutluyor