OnePlus 13 ve Oppo Find X8 Ultra Aynı Ekranı Kullanacak

OnePlus 13

OnePlus ve Oppo’nun merakla beklenen yeni telefonlarının ekran özellikleri sızdırıldı. OnePlus 13 ve Oppo Find X8 Ultra aynı ekranı kullanacak.

Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 8 Gen 4’ü ekim ayında çıkarması, akıllı telefon pazarında büyük bir dalga yaratacak. Başta Çinli telefon üreticileri olmak üzere akıllı telefon pazarında adı geçen pek çok şirket yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını ekim ayında piyasaya sürecek. Bu şirketler arasında OnePlus ve Oppo da olacak. OnePlus merakla beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 13’ü piyasaya sürerken, Oppo ise son günlerde sık sık gündeme gelen Oppo Find X8 serisini kullanıcılarla buluşturacak.

OnePlus ve Oppo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonları bu hafta önemli bir sızıntıya konu oldu. Akıllı telefon dünyasına dair paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı, bu telefonların ekran özelliklerini paylaştı. Görünen o ki OnePlus 13 ile Oppo Find X8 Ultra aynı ekranı kullanacak.

Oppo Find X8

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre OnePlus 13 de Oppo Find X8 Ultra da 6.8 inçlik 8T LTPO bir ekrana sahip olacak. 1440 x 3168p çözünürlükteki bu ekran mikro kıvrımlı olacak. Bu paneli BOE üretiyor.

Öte yandan Oppo Find X8’in ekranının ise 6.5 – 6.6 inç arası düz bir ekran olacağı söyleniyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1256 x 2760p olacak. Son olarak Find X8 Pro’da ise 6.78 inçlik 8T LTPO bir ekran kullanılacak. Ultra gibi Pro’nun ekranı da mikro kıvrımlı olacak. Bu ekranın çözünürlüğü 1264 x 2780p olacak.

PlayStation Plus’a Ağustos Ayında Gelecekler-Gidecekler Açıklandı