Poco F7 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Poco M6

Hazırlıklarına şimdiden başlanan Poco F7 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Telefon, Çin pazarına özel olan Redmi Turbo 4 ile aynı özelliklere sahip olacak.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Poco F6 ve F6 Pro’yu mayıs ayında piyasaya süren şirket, daha şimdiden Poco F serisinin bir sonraki jenerasyonu üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Bu hafta gelen bilgiler, Poco F7 hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Aslında doğrudan Poco F7’nin özellikleri sızdırılmadı. Bunun yerine Redmi Turbo 4’ün teknik özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıktı. Ancak Redmi Turbo 4 sadece Çin pazarında satışa sunulacak. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Redmi Turbo serisi, global pazara Poco F adı altında sunulacak. Yani Redmi Turbo 4 ile Poco F7’nin özellikleri neredeyse birebir aynı olacak. Bu yüzden şimdi Turbo 4 hakkında sızan detaylar, Poco’nun yeni telefonu için de geçerli olacak.

Poco F7

Gelen bu bilgilere göre Redmi Turbo 4, oldukça büyük bir bataryaya sahip olacak. Net bir rakam verilmemiş olsa da bunun 5500 mAh’lık bir batarya olması bekleniyor. Telefonda 1.5K çözünürlükte düz bir ekranın olacağı söyleniyor. Telefonun çerçevesi ise plastik olacak.

Poco F6 mayıs ayında piyasaya sürüldüğü için şimdi halefinin de mayıs ayında ya da ona yakın bir dönemde satışa çıkacağı düşünülüyor. Ancak telefona dair ilk sızıntıların gelmeye başlamış olması, Poco’nun bu kez mayıs ayına kadar beklememe ihtimalini de akıllara getiriyor.

PlayStation Plus’a Ağustos Ayında Gelecekler-Gidecekler Açıklandı