OnePlus 13 çıkan render’ı çok az tasarım yeniliğinin olacağını gösteriyor

oneplus 13 1

OnePlus 13’ün Ekim ayı sonunda resmi olarak tanıtılması beklenirken, sızıntılar cihaz hakkında pek çok detayı açığa çıkardı. Cihazın ilk tasarım görüntüsü paylaşılırken arka tasarımı hakkında bir fikir edinmemize olanak sağladı.

OnePlus 13, selefi modellerdeki dairesel kamera modülünü koruyor. Ancak, önceki sürümde kamerayı kenara kadar saran ızgara yapısı artık yok. Bunun yerine, Hasselblad logosunun hemen altından başlayıp sağ çerçeveye uzanan ince bir şerit tasarımda dikkat çekiyor.

Beyaz renkli OnePlus 13’ün Oppo Find X8 ile yan yana görüldüğü bir başka gerçek yaşam görüntüsü de sızdırıldı. Marka henüz resmi bir doğrulama yapmamış olsa da, hem bu render’lar hem de daha önce Qualcomm’un Snapdragon 8 Elite tanıtım videosunda gördüğümüz tasarım ile büyük ölçüde örtüşüyor.

OnePlus 13
Oppo Find X8’in yanında durduğu iddia edilen beyaz renkli OnePlus 13’ün gerçek görüntüsü.

OnePlus 13’ün Ekran ve Performans İddiaları

Gelen bilgiler cihazın BOE X2 ekran ile geleceğini ortaya koyuyor. Bu ekranın artırılmış parlaklık, gelişmiş göz koruma teknolojisi ve daha iyi dış mekan görünürlüğü sunacağı söyleniyor. Ayrıca, Snapdragon 8 Elite çipini barındırması beklenen cihaz, performans açısından oldukça iddialı olacak.

Cihazın, 2K çözünürlükte hafif kavisli bir LTPO ekran, üçlü 50MP arka kamera sistemi ve 50W manyetik kablosuz şarj desteği sunacağı belirtiliyor. Cihazın ayrıca, 100W SUPERVOOC hızlı şarj ve manyetik şarj ile desteklenen, 5840mAh çift hücreli batarya ile donatılması bekleniyor.

Bu sızıntılar, OnePlus 13’ün tasarım estetiği ve teknik özellikleriyle ön planda olacağını işaret ediyor. OnePlus’ın bu modeliyle hem performans hem de şarj teknolojileri açısından çıtayı yükseltmesi bekleniyor. Resmi tanıtımda cihazın detayları netleşecek olsa da, bu bilgiler cihazın güçlü bir amiral gemisi olarak konumlanacağını şimdiden gösteriyor.

Apple Business Connect için yeni özellikler geldi