OnePlus 11R satış hayatına inanılmaz bir rekor kırarak başladı

OnePlus 11R

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni akıllı telefon modeli, satış hayatına çok dikkat çekici bir rekor kırarak başladı.

OnePlus 11R satış hayatına inanılmaz bir rekor kırarak başladı. OnePlus’ın bütçe dostu amiral gemisi OnePlus 11R modeli tanıtımdan kısa bir süre sonra, Çin’deki tüketiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. OnePlus Ace 2 adı altında piyasaya sürülen bu yeni model, yalnızca bir gün içerisinde tarihin en yüksek ilk gün satış rakamlarına ulaşarak büyük bir rekor kırdı.

OnePlus 11R

Bütçe dostu amiral gemisi telefon pazarında rekabetin artması ile birlikte, OnePlus 11R, rakiplerinden öne çıkarak Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci, 50MP Sony IMX890 ana kamera ve 1.450 nit AMOLED ekran gibi üstün özellikleriyle dikkat çekti. Bunlara ek olarak, 100W SuperVOOC hızlı şarj desteği, 5.177 mm boyutlarda sekiz kanallı bir buhar odası soğutma çözümü ve Dolby Atmos destekli çift hoparlör sistemi, bu telefonun yüksek performansını ve kullanıcı dostu özelliklerini tamamlıyor.

OnePlus 11R

OnePlus 11R satış hayatına inanılmaz bir rekor kırarak başladı

OnePlus Ace 2‘nin bir bütün olarak tasarlandığını ve şirketin ana amacının kar değil kalite olduğuna vurgu yapan OnePlus China başkanı Li Jie, yeni telefonun uygun fiyatı ile amiral gemisi özelliklerini bir arada sunarak tüketiciler tarafından sevileceğini belirtti. Bu yaklaşım, OnePlus 11R’nin büyük bir başarı yakalamasına ve tüketicilerin beklentilerini aşmasına neden oldu.

OnePlus 11R 3

OnePlus 11R modelinin ilk gün satış rakamlarının detayları hakkında henüz bir bilgi olmamakla birlikte, bu telefonun OnePlus’un Çin pazarındaki popülerliğinin artması için bir başlangıç noktası olduğu söylenebilir. Bu modelin, dünya çapındaki kullanıcılar tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Hindistan’da üretilen iPhone 14’lerde kalite sorunu var