POCO X5 GT özellikleri artık netleşti diyebiliriz

Poco X4 GT 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Poco, X5 serisine yeni bir model daha ilave edebilmek için kolları sıvadı. İşte serinin en güçlü modeli olmaya hazırlanan Poco X5 GT’nin sızdırılan ilk özellikleri.

POCO X5 GT özellikleri artık netleşti diyebiliriz. Akıllı telefon dünyasının önemli fiyat performans markalarından biri olan Poco, Xiaomi’nin kendisine devrettiği bu vazifeyi layıkıyla yerine getirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce tanıttığı X5 serisiyle birlikte tüm gözleri üzerine çeviren Poco, şimdilerde bu seriye yeni bir akıllı telefon modeli daha eklemeyi planlıyor.

POCO F4

Bir süredir internete yansıyan bilgilere göre Poco, seriye ekleyeceği yeni modeline daha önceki yıllarda da olduğu gibi “GT” takısını ekleyecek. Poco X5 GT adıyla satışa sunulacak olan bu yeni telefonun en güçlü X5 modeli olması beklenirken cihazın gücünü Dimensity 9000+ yonga setinden alacağının iddia edildiğini de belirtelim.

POCO F4

POCO X5 GT özellikleri artık netleşti diyebiliriz

Bir diğer iddia ise, bu telefonun Snapdragon 7 Gen 2 yonga setinden güç alacağı yönünde. Ancak hangisi doğru olursa olsun, her iki yonga setinin de son derece iyi işler çıkaracağı kesin.

POCO F4

Çinli şirkete yakın kaynaklar tarafından sızdırılan diğer bilgilere göre, Poco X5 GT modeli ön tarafında 6,67 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz OLED ekranla gelecek. Elektriksel gücünü 5.500 mAh’lık bataryasından alması beklenen telefonun 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçeneğini sunmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Hindistan’da üretilen iPhone 14’lerde kalite sorunu var