Apple, Mac kullanıcılarını sinir eden hatayı düzeltti

123 23

Apple geçtiğimiz ocak ayı sonunda macOS 11.7.3 güncellemesini çıkarmıştı. Bu güncellemeyle Safari’de soruna neden olmuştu. Cupertino merkezli şirket yeni bir güncellemeyle problemi ortadan kaldırdı.

Apple‘ın macOS Big Sur 11.7.3 güncellemesi, güvenlik iyileştirmeleri içeren ve kullanıcılara yüklenmesi tavsiye edilen bir güncellemeydi. Fakat bu güncelleme Safari’de soruna neden oldu.

Güncellemeden sonra Safari, Favoriler kısmında simgelerin içi boş veya harf olarak görünmeye başladı. Bu durum Apple destek forumlarından, Reddit’e ve sosyal medyaya kadar şikayetlerin yağmasına neden oldu. Destek forumlarında bu hatayla ilgili açılan bir konu kısa süre içinde birçok şikayet mesajıyla doldu.

apple

Eğer siz de macOS Big Sur 11.7.3’le oluşan bu hatadan etkilendiyseniz, size güzel bir haberimiz var. Şirket Big Sur 11.7.4 güncellemesiyle birlikte Favoriler hatası düzeltilmiş durumda. Yeni güncellemeyle söz konusu problem ortadan kalkıyor. macOS güncellemesini Sistem Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme kısmından indirebilirsiniz.

MacBook üretimi Vietnam’a kayıyor