OnePlus X kamerasından örnek kareler!

oneplus x kamera ornekleri 00

#İŞBİRLİĞİ

Çinli OnePlus firması, akıllı telefonları ve fiyatlarıyla sıkça gündeme gelen markalardan bir tanesi. Firmanın en güncel modeli OnePlus X, yavaş yavaş satışa çıkmaya başladı ve telefon detaylıca incelemelere konu olmaya başladı. Bu galerimizde OnePlus X’in kamerasından çekilmiş kareleri bulabilirsiniz.

oneplus-x-kamera-ornekleri-00

Yaklaşık 2 sene önce OnePlus One modeliyle akıllı telefon sektöründe büyük sükse yapan OnePlus markası, üçüncü modeli OnePlus X ile karşımızda. Geçtiğimiz Ekim ayında duyurulan cihaz, Kasım ayı itibariyle artık satışa çıkmaya başladı. Telefonun detaylı incelemelerinden yayınlanan örnek fotoğrafları sizler için derledik. İlerleyen sayfalarda, OnePlus X modelinin kamerasından çekilmiş kareleri bulabilir, inceleyebilirsiniz.

249 Dolarlık telefon, benzer özelliklere sahip rakiplere göre oldukça uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkıyor. Metal ve cam karışımı gövde, kenarları eğimli ekran gibi detaylar telefona üst seviye bir hava katıyor. Kamera örneklerinde de telefonun aslında fiyatına göre ne kadar iyi bir iş çıkardığını görmek mümkün. OnePlus 2 modelinin hemen ardından duyurulması, firmanın bu konudaki azminin göstergesi. OnePlus X modeli, orta segmentli bir telefon bütçesiyle üst seviye kamera ve performans deneyimi vaad ediyor.

Fotoğraf galerisinde ilerlemek için görsellere tıklamanız yeterli. Fotoğraflar hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.